0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (157 puan) tarafından
Eşim namaz kılıyordu kızım da onun yanına gidiyordu ben gitme diye peşinden giderken Bi anda düştü yanındaydım ama tutamadım. Eşim napıyorsun sen yanındaki çocuğu tutamıyor diye bağırdı bana çocuğu da korkuttu daha çok ağladı garibim. Daha önce kendisi kaç kere düşürdü ben ona tepki göstermedim bilerek yapılmaz kendi de üzüldü diye. Ben ilk kez tutamadım verdiği tepki çok zoruma gitti çocuğu sakinleştirmeme izin vermedi sanki ben düşmanmışım gibi aldı kucağından. Kendisi salıncaktan bile düşürdü daha geçen halbuki. Uykusuzluğunu sırmalarını huysuzluğunu her şeyi çeken benim şimdi kötü anne oldum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
o da dusurunce agzina    . ..... san anlar
(157 puan) tarafından
Valla aynen şimdi Bi düşürsün de göreyim ben onu
-Reklam-
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Bgn bende cocumla ilgili bir problem yasadim esimle ama tepkim agir oldu gitti yatti sinir oldum hala sabahtan aksama kadar yolunu gozluyor cocugum onemsiz bir sebepten azarladi oda uyudu kaldi canim skkn cok bazen bakiyorum bizi hakedecek karakterde bir insanmi die soylebi
(157 puan) tarafından
Çocuk bakmak yeterince zor değilmiş gibi  Bir de bu yontulmadıklarla uğraşıyoruz
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Çocuk bu düşe kalka büyüyecek elbet abartmış eşin cidden oğlumu ben ve eşim maalesef defalarca düşürdük ya bize çarpıp dengeyi bulamadı yada direk oğlumun kendisi düştü oluyo yani 
(157 puan) tarafından
Yani bilerek yapacak değiliz sonuçta hani ihmalim olsa anlıycam da peşindeydim zaten
0 oy
tarafından
Kızımi bugün gulduruyordum.kafayi arkaya doğru ite ite havaya baka baka gülüyordu bı anda dengesini kaybetti totoyu koltuğa çarptı ordan pat yere vurdu dışı dudağına geldi nasıl şişti kabardı az kanadı.esimi aradım böyle böyle oldu canım çok sıkıldı dedim .kötü olmuş üzülme aşkım düşe kalka büyüyecek daha çok düşecek bişey olmaz dedi.benim içim cız ediyor yavrumun canı acıdı diye eşimde beni teselli etti.nisoet yapmak için anlatmadım yanlış anlama lütfen sadece bı düştü diye bunu yapan çocuğun biyeri kanadiginda neler der kimbilir sana yaaa.sen kötü anne değilsin o çocuğunun yanında bagirdigi için o kötü bir baba
(157 puan) tarafından
Canım olması gereken de o zaten. İkimiz de çok dikkat ederiz normalde. O düşürünce ben hiç bağırmadım tamam geçti dedim sakinleştrdim. İşin ilginci kendi düşürünce ben koşuyorum noldu diye bişey yok bişey yok diyen adam bana bunu yaptı çok sinirliyim konuşmıycam anlar mı bilmem
tarafından
Ufak tefek bı mevzu canim boşver kafana takacak bişey değil bence .biseye sinirlenmiş sana catmistir bizdede oluyor bazen
(157 puan) tarafından
Tepki vermezsem anlamaz diye ya ne biliyim
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Benim este bı iki defa bunu yaptı artık o düşürünce bende kavga ediyordum sonra böyle guzelmi diuordum insan istermi çocuğunun düşmesini falan diyordum bı daha bişey demedi 
(157 puan) tarafından
Çocuk eğitir gibi koca eğitmek zorunda kalıyoruz ya
(1,199 puan) tarafından
Ya evlenince ztn diyorlar ilk cocugun eşin olacak diye
(157 puan) tarafından
Öyle ve bir türlü büyümüyor malesef
(1,199 puan) tarafından
Aynn cnm haklısın
0 oy
(4,005 puan) tarafından
Benim oğlumun yediği darbeleri sayamıyorum artık gözümüzün önünde 10 kere düşüyo çok hareketli olduğu için eşim bisey demiyo bana çünkü baş edilecek gibi değil.
(157 puan) tarafından
Tabi canım daha tam yürümüyor bile kızım asıl o zaman düşecek birbirimizi yeriz artık
(4,005 puan) tarafından
Kendisi baksin o zaman
(157 puan) tarafından
Öyle diycem zaten madem ben bakamıyom buyur sen bak
(4,005 puan) tarafından
En fazla 5 dk bakar fazla değil
(157 puan) tarafından
Görcez bakalım :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 774 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu