2 gun once adanada deprem oldu sallandık ama sizinle paylasmak ıstyrm bnm evim mustakıl 2 katlı ve kaynanam gılın evde 2 katlı mustakıl ve oncekı postumda anlatmstm galıba 2 ay boyunca bızde kaldılar ve ben 2 cocukla perısan oldm ve bırı bıle demedikı elimızı cebimize atak eksık. Bırseylerı alak ve sabun bıtıyr mesala kaynım dıyr sabun bitms, kahvaltılıkta bu bitms aaa bu bitms yanı 2 eltım karı koca cocuk bız 2 cocuk ve gorumcelerım 3 kısı hepimiz bir evde kalıyrz ve cocukların esyalrını zor alıyrz ve eltımin cocukları cocuklarımı sacını basını yoluyor ısırıyor dovmeyı ısırmayı ogrendı kızım kardesıne sıddrt uyguluyor ve bunca zmn tek kelime etmedim donlarına kadar yıkadım astım ve eltımin bekar kız kardeslerı de geldı kaynanam bende habersz cagırms kımle konussa gel gel oglumun evıne dıyrdu sinirden catlıyr dm ve aynı sekil eve gıdecgı gun bana demezmı kaynanam namaz niyaz kılınmayan yerde kalmak istemiyorum kızlarına dıye hadi kalkın gıdelım evımıze. Ve deprem oldugu gun arıyor gorumcem sıze geliyorz dıyr ve ben istemiyorum cunku eltımin yaylası var ve hep beraber gıdıp orda kalabiliriz deprem bitene kadr herkes evinden yatagını dosegını getrsn ve orda hersey ortak olacak herks elını cebine atsn eksık seylerı alırız ve hep beraber bırseyler yaparız ve bnm evimde dagılms olmaz ve butun yuku ustlenmemiş olurz ve cocuklarımla ilgilenirim ve eltımin cocukları evı alt ust etti hepsı gıttı Allah razı olsn demedi bile gıttıktn sonra yatak dosek ne varsa tek basıma temizledim kımse demedi temızlıyek gıdek esine gelecek olursak o ıstyr gelsn ama butn yuk bende istemiyorum bu kadar hain ve ve deger bilmeyen insanlarla aynı catı altında kalmak isleri dusunce bana gelmelerinı bunu kaynanama soylemeyı dusunyrm istemedıgını ne yapmam lazım kızlar