Kardeşim biraz ***** kaç defa geldi aramadilar sormadılar kendisi gitti küsüp geliyor oğlu hastalanıyor ya kimliği vermiyorlar oğlunun hasta olduğunu biliyor gene gelip götürmüyor hastaneye ben ve eşim babam goturuyiz sonra biz kötü en son geldiğinde elindeki 50 TL yi bile alıp kimlikleri vermeden nereye gidiyorsan git dediler aile binası ya altınları blzaten kayninin kasasinda bitane çeyrek varmış kocası çeyrek nerde demiş onu ince almış haha sanki herkes onların çeyreğine muhtaç salaklar telefonun klifindaki 50 TL yi de alıp şimdi git demişlerdi çocuğu vermediler kapılarına dayandık çocuğu verin daha çok küçük bütün aile sokağa döküldü susun bagirmayin vs ama çocuğu vermeyiz dediler karakola gittik bı gece önceden de biraz kafasına vurmuatu kardesimin ama tabiki darp izi yoktu karakol darp raporu al dedi gittik hastaneye darp izi yok dendi ama hava o kadar soğuktu ki ertesi gün çok kötü hastalandim karakola çocuğu avize versinler diye gittik babasından alıp annesine veremeyiz ikiside ailesi sonuçta dediler boşu boşuna uğraştık eve geldik ki korkudan getirip kapıya bırakmışlar çocuğu çocuğu sonra çok kötü hastalandi gecelerce babam ben eşim ugrastik hastanelerde kimse aramadı sormadı orta yolu bulalım ya kimin suçu bı soralım yok öyle bir ay kardeşim babamlarda kaldı bir ayın sonunda baktım kardeşimin Instagraminda eşine yazıyor yalvarıyorum gel al beni bıdaha yapmıcam falan sen ne dersin onu yaparım diyor kardeşim hesabı bende açık olduğu için ben şok geçirdim zaten sonra kocasının arkadaslarina yalvarmis eşimi ikna edin falan diye sonra bı gece bende annemlerdeyken çocuğunu uykusu çok vardı uyutmadi çocuğu uyit dedim aç dedi e doyur dedim tam dedi koridorda gitti geldi sürekli bı baktım aldı çantayı çocuğu kapıyı açtı gitti babam uyuyir bı annem kardeşlerim ben ayaktayız kocası kapidaymis kaçarcasina gitti sabah babam olanları ogrenince babam yıkıldı şok oldu şok yani konusamadi bı müddet ee şimdi öyle yapan birine daha kim arka çıksın ki şimdi sabah sekizde çalışır akşam 9 a kadar o saate gelip yemek iş çamaşır çocuk falan bide ay yoruluyirm bu ne falan diye bazen şikayet eder yapicak bişi yok diyorum karışmıyorum