0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu saat oldu daha eşim hiçbir şey yemedi. Oğlum zaten 7/24 aç gezen bir çocuk. Evde yemek yapıyorum yenmeyip öylece çöpü boyluyor çok üzülüyorum. Sizin evde durumlar nasıl kızlar? 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok az yap sende sıcaklarda gerçekten insanın bisey yiyesim gelmiyor
tarafından
Kız az yapsam da yenmiyor napıcam bilmiyorum :(
tarafından
Bi kac gün hiç yapma en iyisi kahvaltı sanfwich karpuz falan o şekil yap acıkan olursa
tarafından
Olmazsa öyle yapıcam köfte falan yiyorlar kıymalı yemekler falan. Sebzeyi de çiğ seviyor oğlum o şekilde veriyorum. Kabak taze fasülye havuç falan çiğ yiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bol bol eksi kilolar olsun isteyenlere :D

tarafından
Maalesef canım bide evdeyiz sıkıldı iyice gezintiye de çıkmadık 2 gündür bunaldı evde ondan da iştahsız
tarafından
Geçer ınsallah havalar yarından itibaren ferahlayacak dedı haberlerde bizim ev ferah serin rahatız da dışarı yanıyor çıkamıyoruz bugün önemli işim vardı çıktık perişan olduk döndük
tarafından
Hadi inşallah ya soğuk havaları özledik gerçekten dayanılmıyor. Yağmur geliyormuş zaten İstanbul’da yağmur bekleniyormuş buraya da gelir inşallah
tarafından
Insallah canım ben hiç
Bu sene kadar sıcak görmedim Allah ferahlık versin herşeyin hayırlısını nasip etsin
tarafından
Amin canım amin inşallah ya bugün resmen çöl sıcağı yaşadık sıcak çarptı galiba eşimle oğlumu çünkü dışarıya çıkmışlardı keşke hiç çıkmasalardı
0 oy
(17,613 puan) tarafından
Keşke eşimin de iştahı gitse. Evde eşimden başka yemek yiyen yok. Ben sırf hamileyim diye zorluyorum kendimi yoksa gözüm kararıyor çocukları da güçsüz kalmasınlar diye zorluyor ama nafile 3 5 kaşık yiyip kalkıyorlar 
tarafından
Ay herkes mi böyle yaa kış gelsin artık var ya bunaldık iyice :(
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Yapma o.zaman yemek canım israf olacağına yemek isteyen olursa hemen pratik birşeyler hazırlarsın en basit sandiviç bile olur
tarafından
O da mantıklı canım ama benim oğlum maalesef ekmek tarzı bişey yemiyor hatta genel olarak hiçbir şey yemiyor. Sadece makarna karpuz salatalık başka bişey yok yediği
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Çok özür diliyorum ama inan yediğimi cikarıyorum artık o kadar sıcak ki inan sıvıyla beslenmeye başlicam klima altında yemek yiyip yatıoz bildiğin bitkisel hayata girdik
tarafından
Valla aynısı ya biz de öyle. Oğlum bu saatte hayatta uyumazdı uyuyakaldı yavrum :( eşim desen o da yatıyo sıcaktan mayıştık hepimiz
(2,436 puan) tarafından
Damda yatma şansınız varsa orda yatır iyi kötü esiyor en azından
tarafından
Eskişehir akşamının havasını bilir misin sen buzzz gibi olur akşamları donarız orda :)
(2,436 puan) tarafından
Kullanıcı adını görmedim eskişehir hayallerimin şehriydi üniversitesiteyi orda okumayı çok isterdim ama kaderde Erzurum varmış oranın havasını bilmiyorum cnm valla :))
tarafından
Canım ailecek gelin gezmeye bekleriz her şehir güzeldir ama Eskişehir’im bambaşkadır ❤️
0 oy
tarafından
Evet ya 6 gibi yemek yiyen biz 8 de anca oturuyoruz sofraya sıcak geçsin diye bekliyoruz 
tarafından
Bizde sofra diye bişey de kalmadı artık. Çocuk yemeyince sofra kurulmuyo eşim de atıştırıyor işte bişeyler bazen.
tarafından
Biran önce havalar eski haline gelsin de sofra düzenimiz yerine otursun
tarafından
İnşaAllah canım bende öyle dua ediyorum artık
0 oy
tarafından

Çocuk için demiyorum da sizin için ne güzel işte kilo verirsiniz. Keşke benimde iştahım kapansa:D

tarafından
Ya kalktım hamur kızartması yaptım kek yaptım kimse elini sürmedi ama ben yedim :) dünden kalan yemekler de var ama yiyen yok daha
tarafından
Off valla en sevdiklerim☺️ bizim evde olsa çoktan bitmislerdi.
tarafından
Boğazlı değiliz ki biz hiç boğazımıza düşkün değiliz ondan kalıyo hepsi öylece gel sen ye bari sevaba girersin
tarafından
Evde tek ben bogazliyimdir ☺️ ama kek ve pişiyi hepimiz seviriyoruz. Eşimde bayilir
tarafından
Keşke bizde de o iştah olsa ah aahhh
0 oy
tarafından
Biz yiyoruz da oglan sifir sifir sifir o yemedikce benim psikolojim alt ust oluyor artik
tarafından
Senin oğlan kaç yaşında canım ve kaç kilo? Taktım ben oğlumun kilosuna çok üzülüyorum.
tarafından
27 aylik yakinda 28 olacak 13 kg bilmiyorum az mi cok mu normal mi ama yemiyor ya hicbir sey yemiyor  deli oldum artik
tarafından
Normal bence canım ama bizim daha büyük 34 aylık 15.450 gr a düşmüş hastaydı yeni iyileşti bu sefer de sıcaklar nedeniyle yemiyor. Kansızlığı da var ama kan şurubunu da içmiyor delirmem an meselesi
0 oy
tarafından
Valla kızım hariç benle herifin iştah kapanmıyor yiyoruzda yiyoruz  sjsjsjs BU ARADAA KILOO ALIYORUMM HANIMLARRRRRR 
tarafından
Akşamları yürüyüşe çıkın bari yediklerini eritirsin öyle
tarafından
Kiz ben kilo almak için can atıyorum sen erit diyorsun sjsjsjjs
tarafından
He iyi o zaman bişey demiyom bol bol kilo löp et olsun inşaAllah :))
tarafından
Aminn insallah inşallah:))
0 oy
(339 puan) tarafından
Aynı bizim ev eşim hiç yemiyor ben tek yıyınce iştahım gitmiyor keyıf almıyorum dort kılo verdım 
tarafından
Bende verebilsem keşke stresten kilo alıyorum ben
0 oy
(697 puan) tarafından
Sıcaklarda hicbisey yapılmıyor ki iştah olsun
tarafından
Mutfağa girmek dahi istemiyorum sıcak yüzünden aygazın sıcağı mahvediyor beni bide mutfağım çok küçük sıkılıyorum yemek yaparken
0 oy
tarafından
Sizde aperatif yapın yada yemekleri 1 tabaklık yapın yemediğiniz halde bile bile çöpe gidiyormuş günah :/ 
tarafından
Bundan sonra öyle yapıcam canım dediğin gibi yazık günah hem israf oluyor üzülüyorum
0 oy
tarafından
Bizde tam tersi ana oğul iştahınız arttı bu ara maşallah aksama kadar zaten güzel yemişti akşam üzeri bi kese mercimege ekmek doğradım doymadı dolmanin içini çıkardım yoğurtla karıştırdım 1 kase de o oldu onu da yedi 15 aylık 1 biberon su içti eline çubuk krakeri aldı totosunu sallayasallaya ananesine gitti bende öyle akşama yemek yapıyorum akşam olmadan bitiriyorum bi daha yapıyorum 44 kilo olmuşum 4 günde 2 kilo aldım bile 
tarafından
Maşallah iştahınız hep böyle olsun inşaAllah canım biraz ucundan da bize nasip etsin Allah’ım
tarafından
Amin bacım amin inşallah çok üzülüyorum burda sıcaklardan yiyemiyorum diyenlere yetişkin neyse de çocuklar havalar serinleten kadar gelisemeyecek bu gidişle terliyolar su da kaybediyolar bi de
0 oy
tarafından
Bizde yemek pismiyor artık kavun karpuz peynir daha pratik oluyor insan yiyemiyor sıcaklar mahvetti 
tarafından
Evet soğuk şeyler yeniyor daha çok ama o da çok tok tutmuyor işte şimdi patates kaynattım onu yedircem oğluma umarım yer
0 oy
tarafından

Karı koca yarım.kilo.kofteyi ve patates kızartması1 ekmegi gömdük..

Uzerine  çekirdek ve Colayida bitirdik az öncede kayinvalideme cikti eşim acikmis yemek yedi geldi:D şimdide çikolata yiyelim diyoruz :D iştahımız çok kapalı sıcaktan hep

tarafından
Kapalı hali buysa vay halinize
tarafından
Sıcaktan yiyemiyoruz  bizde:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 84 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hilay (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.