0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar iştah kesiyormu bu çaylar ben hep aç hissediyorum kendimi özellikle geceleri çok yiyorum ve enerjim hiç yok enerji falan veriyormu

6 Cevaplar

0 oy
(692 puan) tarafından
Ben ben :))) 
tarafından
Adaada kız fotoğraf atabilir misin sana zahmet trendyoldan bakayim bende hemen ☺
tarafından
Abla direk ismi yaz çıkıyor Wiltlife
(692 puan) tarafından
Tamm atıyorum canım :) memnunum benım etrafımda herkes kullandı benden sonra cunku baya verdıudım şok oldular sporlada sarkma olmadı sıkılasmstım hatta amcamın oğlu dedi karım zayıflasın ona altın alacam imkansız demsıto kadın 8 kılo verdi şaşırdılar :)
tarafından
Evet çıkıyor ama bir kaç tane çıkıyor bende canim fotoğraf bakalım adanin hangisi ona göre alayım bende canim ☺☺☺
(692 puan) tarafından
Attım canım bu hepsi burada bazen ilk alısvers kampanya felan yapıyor bunu favorine ekle alacağın zaman belkı kampanya olursa alırsın şimdi bende verecem 1 palet daha elimde olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet 5 kilo verdim kahveyle ☺
tarafından
Benim kahvem bitti esmoş yaa öylece kaldım 5 kilo gitti 1 de öyle çok yemediğim için bu hafta vermişim ama bugün adet oldum deli gibi her şeyi yedim ☺
tarafından
Abla ben 10 gündür içmiyorum 14 tane falan var
tarafından
Anam niye kız içsene ne kadar gitti senin verdin mi çok ☺
tarafından
76 da kaldım tekrar baslicam ama ne zaman ssjsj
tarafından
Anam yok yok ben 5 kilo verdim 1 kilo da kahvem bitti dikkat ettim diye gitti ama bugün deli gibi her şeyi yedim vallahi bu cayi da alıp deniyecem bunda 60 tane varmış en azından ☺☺☺
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Kızlar yarın nasibse İstanbula gidicem kuzenim benim için arkadaşının cok memnun kaldığı bir zayıflama çayımı tam bilmiyorum ama adını unuttum diyeyim almış kız cok memnun kalmış bende yarın alıcam onu memnun kalırsam mutlaka buraya yazıcam
tarafından
Yaz canim.unutma
(1,056 puan) tarafından
Yok yok unutmam hatta pazar akşamı yada yarın adını yazarım resmini atarım post acıp tmm
tarafından
Tamam canim
(1,056 puan) tarafından
❤️❤️Ne demek kızlar yeterki biz zayıflıyalım
0 oy
(692 puan) tarafından

Bu canım bu benim herseyi :)))) mucizemmm

image

(692 puan) tarafından
Aynen gecenlerde 275 diyordu sayfalarda sonra zam verdi içilmiyor ya çok acı limonata olanın tadı tuhaf. Aynen bu 60 hemde gunde 2 defa daha tok tutuyor bide içimi çok guzel kuşburnu gıbı tadı var aromalı İçesin gelir yanı
tarafından
Hade yaa bunun güzel mi öyle ay başı gelsinde ilk işim onu alacam bakalım ne olacak seni de unutmiyayim da yazayım sana ☺☺☺ aman yok yaa iştahımı çok güzel kesiyordu sabahları aç KARINLA içiyordum ama tadı çok tuhaf işte katlandım mecbur ☺
(692 puan) tarafından
Kız benı kesmedi :))) içilmiyor acııydı ya unutma kız yaz :) merak la beklıyorum
tarafından
Seni unutmam inşallah nickini yazarım tabi ☺
(692 puan) tarafından
:) inş canım
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ben kullanmıştım ise yariyordu hamile kalınca biraktim 25 gün önce doğum yaptım bebegim 3 aylık olsun inşallah yine kullanmaya başlayacağım, 
tarafından
Hangi çayı kullandin
(2,052 puan) tarafından
Forx5 kahvesi kullandım canm hamileligimde de stok yaptim ınşaallah 2 ay sonra kullanmaya baslicam
0 oy
(242 puan) tarafından
Bu çaylar hiç sağlıklı değil metabolizma alışıyor ve çayı bırakınca vücut çok zorlanıyor ayrıca kilolar geri geliyor zayıflamak dengeli beslenmekten geçer ve vücuttan önce beyinde gerçekleşen bir olaydır kısacası gırtlağımızı tutmadığımız sürece kilo almaya mahkumuz :(
tarafından
Ah canım ben kendim verdim 30 kilo ama geri aldım hepsini

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 161 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 523 göst.
0 oy
8 cevap 337 göst.
0 oy
14 cevap 416 göst.