Kızlar eski postlarımdan bilen bilir benm kaynana eve gelen yüklü miktar olmasına rağmen hala eşimin maaşındadır gözü. Isterki esim çalışsın getirsin eline versin. Eşim her koşulda onlardan izin alsın. Neyse bunlar eski mesele. Bizim durumumuz çok sıkışık kaynanamda sürekli söyleniyor sürekli laf ediyor biz araba aldik dert oldu fln. Eşim de sırf annesi sussun diye dedi ki ben sana telefon alayım Sen de kızıma bisiklet al dedi Şimdiye kadar tek kuruş bir şey harcamadım dedi kaynanam da dedi ki ben alacağım zamanı bilirim Kızım 2 yaşına geldi Daha ortada bir şey yok şu figürlü üç tekerlekli bisikletler var ya sokakta birçok kişi de ondan var kızım kimi görse koşuyor binmek için eşim ve bunu görünce dayanamadı gitti aldı Kaynanam demesin mi ben alacaktım siz acele ettiniz. Eşim de dediki almak için benim almamı mi bekledin bundan sonra bana evime kızıma birşey alma sen kendi evine yet dedi ben karımı da kiziminda gözünü birseyde koymam dedi. Bugünde çıktım yukarı kaynana yine dert yanıyor yok Baban çalışamıyor her yerde borç var şöyle böyle Görümcem için gitmişler 30 bin liraya burun ameliyatı için gün almışlar siz olsanız üzülür müsünüz şahsen ben hiç üzülmüyorum nereden baksanız evi Aylık 35 30 civarı Para giriyor ama nedense yok
1,498,614 soru
24,479,621 cevap
356,380 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın