0 oy
236 göst.
Aile kategorisinde (7,441 puan) tarafından
Kızlar fikir almak istiyorum mesela ben yemek yaparken gelip gelip bana bulaşıyor en son tezgah uzerindekilere ellemeye başladı ileride itsem yetişiyor en son bildiği halde bune bune diye dokunmaya başladı bicagada dokundu elin kesilir dedim ama anlamıyor devam ediyor 3 yaşında bu arada en son bagirmamak için kendimi tuttum ve mutfaktan çıkarıp kapıyı örttüm kapıda ağladı biraz işimi hemen bitirdim açtım böyle söz dinlemezsen seni çıkarmak zorunda kalırım dedim sonra abdest aldım biraz mizirdandi çıktığımda kendi halinde oynamaya başlamıştı herşey normaldi şimdi bağırıp çağırmak yanda bu daha mantıklı geldi çünkü tahammül edemiyorum ve bağırıyorum inadına inadına yapıyor sabrımı zorluyor 

6 Cevaplar

0 oy
(5,500 puan) tarafından
Canim.daha çok küçük yanında olmak ilgi stiyordur benim 9 yaşında kızım var o bile rahat bırakmıyor beni sabretmeye çalış 
(7,441 puan) tarafından
7 24 beraberiz ve gerçekten bunaldım insan doğururken oleydim dermi onu bile dedim bagirmayim birşeyleri anlatmaya çalışayım diyorum yok eşim işten gelip az bı ilgileniyo bitti sürekli dibimde ve artık oglende uyumuyo sabahın köründe kalkıp akşama kadar tüm sinirlerim alt üst oluyor
(5,500 puan) tarafından
Oluyo canim maalesef bunaliyo insan tek başına olunca benim eşim işten gelince uyuyup kalıyordu oturup ağlıyordum ilk zamanlar
(7,441 puan) tarafından
Ben hala agliyorum 2 saat öncesi bağıra bağıra ağladım dayanamıyorum
(5,500 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim geçiyor bunlarda zamanla insan nasıl yaşlanır diyorlar ya böyle böyle yaşlanıyor işte
(7,441 puan) tarafından
Zaten gören kız büyümüş diyo hihi buyuyo ve buyutuyo sağolsun diyorum amin cumlemizinde yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Cok zorluyolar benmkide 3 yasinda cok iyi anlıyorum. Ama ben icimden sabir çekiyorum surekli sakin kalip sorduklarima tek tek cevap veriyorum sonra zaten kendisi baska sselerle ilgileniyo gidito 
(7,441 puan) tarafından
Yatıp kalkıp 2. Olmasın diye dua ediyorum
(1,224 puan) tarafından
Kazayla oldu benimde. Suan asiri zorluyolar valla herkes diyoki ikisi bi arada buyur evet oyle ama ben bittim :)
(7,441 puan) tarafından
Olan analara oluyor zaten Allah yardımcın olsun
(1,224 puan) tarafından
Seninde canimm seninde
(7,441 puan) tarafından
Amiiiiinnn
0 oy
tarafından
Malesef sabrım Taşınca bağırıyorum 
(7,441 puan) tarafından
Oturup daha bugün sinirimden ağladım ya bagirmamaya çalışıyorum ama yok gercekten sabrım kalmadı ben bagirdikca oda hircinlasiyor farkındayım kendimi frenlemeye değiştirmeye çalışıyorum nolurdu su rahat annelerden olaydım
0 oy
tarafından
Benimki 1 buçuk yaşında yemek yapınca hep dibimde durur beni iter bende dezgaha koyarım önüne leğen şu veririm oynar kendine bende işimi hal ederim anca birlikte yapiyo3uz her işi yoksa durmak bilmiyor 
(7,441 puan) tarafından
Öyle bişey yapsam önünü alamam benimki tüm evi mahveder
tarafından
Benimki böyle söz dinliyor elbise asinca kendisi gelip sirkeleyip elime veriyor evi temizlesem oda bez alıp siliyor hoşuna gidiyor sakın sakın uğraşıyor
(7,441 puan) tarafından
Benimki hep bir dağıtma peşinde geçen dolabinda ne kadar elbise kıyafet varsa ki hepsi yıkanıp utulenip asılmış şeyler birini giynip öbürünü çıkarmış odası bit pazarına dönmüş hadi beraber toplayalım diyorum sen topla ben toplayın yok diyip gidiyor
tarafından
Zor yaa böyle çocuk Allah yardımcın olsun
(7,441 puan) tarafından
Amiin canım amin
0 oy
tarafından
Annelik çok zor gerçekten bütün yük bizde 
(7,441 puan) tarafından
Öyle gerçekten ve insanın sinirleri bozuluyor artık bir yerden sonra
0 oy
(13,552 puan) tarafından
Daha 14 aylık yemek yaparken sebzeleri ellemesine izın veriyorum soyluyorum ne yaptığımi 

Ne iş yapıyorsam aynı şekilde

Beraber yapıyoruz şimdilik buyudukçe bilemem 
(7,441 puan) tarafından
Yani bu hep bir şer iş peşinde salata yaparken filan biber ister alır yer filan ama durdan duraktan anlamıyor bıçağa şuna buna ekleyince bide laf dinlemeyince iyice sinir ediyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 281 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesannesi27 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
1 Temmuz 2024 Aile kategorisinde missn199 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,169 göst.