Eşimle çok severek evlendik ardından çevre faktörü aile etkisi derkenbcok sorunlar yaşadık çok sabır ettim en sonunda aralık ayında dama deyip dava açtım dava açtıktan 1,5 ay sonra sürekli arayıp yazıp duruyordu bizsizlikten kafayı yiyeceğini herşeyi düzeltecegine ailesinin kıymetini anladigina inandırdı ardından ben eve gecmeden aile terapistine gitmeye başladık oda psikiyatriye gitti bu arada ailemle gelip konustu Allaha sonsuz hamd olsunki şer gördüğüm hayır oldu iyikide o zorlu zamanları yaşadım Allahım herkese nasip eylesin inşallah en son açtığım post üzerine gelip esko postalarıma bakıp dalga geçen arkadaşlar yarinin ne getireceğini kimse bilemez kimse bugününe güvenmesin çocuk için açtığım posttan dolayıda yazikmis düzelmemiş olsa zaten düşünmezdim siz düşmeyin derdine bir zahmet biride çıkıp şimdi kıymetli olmuş kocası :))) bu şekil yazıp tiye almış evet tatlım değer veren değerlidir benim için o yüzdende eşim çok çok değerli hamd olsun Allaha Allaha herkesin gönlüne göre versin bu sekilde insanlarin kalbini kırmaktan başka birşey geçmez elinize 2 artı oy alacağım diye bu kadar kibirli davranmayın bence mazallah kibrinizde boguluverirsiniz tepetaklak oluverir herseyiniz