0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar çok dertliyim artık esimi tanıyamıyorum 31 haftalık hamileyim hamileligimin ilk aylarında çok ilgilenir sevgisini gösterirdi o zaman başka sehirdeydik son aylara doğru ailesinin yanına aile apartmanına geldik ekonomik sıkıntıdan ondan mı bilmiyorum ama eşim çok ilgisizlesti birden bana karşı sürekli kendini dışarı atıyor ya arkadaşlarına gidiyor ya annesinin yanına evde telle oynuyor bazen yatak odasinda tek bırakıyor beni hiç konusmuyor sarilmiyor uzak kaçıyor benden benim görusebilcegim 1 tane bile arkadasim yok burda vardi ama ondanda darbe yedim yolumuzu ayirdik kaynanam beni hiç sevmedi anlaşamıyoruz da bir tane komsumda yok annem uzakta bekarlık gecirdim şehir uzak burdan burda yeni gelinim çokta yanlızlık çekiyorum insanlar çok yabani davranıyor bana ne yapmam lazım esim evden gidince hep koca yolu gözlemek zorunda kalıyorum bu durum üzüyor beni bnmde kendime ait Bi alanım canım sıkılınca kapısını calcagim Bi dostum arkadasim olsun istiyorum çok bunaldim hep yanlizim günlerim yanliz dışarı ciksam nekadar dolascam tek basima bir akıl verin ne olur?

3 Cevaplar

0 oy
(4,651 puan) tarafından
Bi çay kahve koyup eşini çağır oturt konuş anlat. İletişim kurmadan ne olduğunu yam anlayamazsın. 
(79 puan) tarafından
Suspus kendini ifade etmio konuşması gereken yerde konusmuo
-Reklam-
0 oy
(2,726 puan) tarafından

İzmir deysen gel kahvemi iç anlat derdini dinleyim seni:) 

Eşinle güzel bir şekilde konuş istediklerini söyle ifade et belki işe yarar 

(79 puan) tarafından
Bnde izmirliyim bu arada keske orda olsam
0 oy
(97 puan) tarafından
Canım bu yazdıklarını eşini al karşına net bir şekilde anlat içini dök. Başka türlü olmaz onla konuşman lazım. Bakalım tepkisi ne olacak. 
(79 puan) tarafından
Konustum suspus hep anlamiyor
(97 puan) tarafından
Adam bunalıma mı girdi ki. Sonuçta hayatınız degişmş oradayken sıkıntı yoktu diyorsun. Biraz üzüldüğünü belli et yani korkut senden soğuyorum böyle yapınca karnımdaki de etkileniyor de. Bebeğimizi seviyorsan nolur kendine gel beni de üzme de. Baktın hala susuyor o zaman rest çek biraz.
(79 puan) tarafından
Bilmiyorum girmis olabilir cnm buraya gelince çok sıkıntı yaşadık sadece ailesinden değil insanlardan oturude tamam bide dediğin gibi yapayim bakalım sagol cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.
22 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,043 soru

11,376,466 cevap

34,862 kullanıcı

...