Merhaba arkadaşlar çok dertliyim artık esimi tanıyamıyorum 31 haftalık hamileyim hamileligimin ilk aylarında çok ilgilenir sevgisini gösterirdi o zaman başka sehirdeydik son aylara doğru ailesinin yanına aile apartmanına geldik ekonomik sıkıntıdan ondan mı bilmiyorum ama eşim çok ilgisizlesti birden bana karşı sürekli kendini dışarı atıyor ya arkadaşlarına gidiyor ya annesinin yanına evde telle oynuyor bazen yatak odasinda tek bırakıyor beni hiç konusmuyor sarilmiyor uzak kaçıyor benden benim görusebilcegim 1 tane bile arkadasim yok burda vardi ama ondanda darbe yedim yolumuzu ayirdik kaynanam beni hiç sevmedi anlaşamıyoruz da bir tane komsumda yok annem uzakta bekarlık gecirdim şehir uzak burdan burda yeni gelinim çokta yanlızlık çekiyorum insanlar çok yabani davranıyor bana ne yapmam lazım esim evden gidince hep koca yolu gözlemek zorunda kalıyorum bu durum üzüyor beni bnmde kendime ait Bi alanım canım sıkılınca kapısını calcagim Bi dostum arkadasim olsun istiyorum çok bunaldim hep yanlizim günlerim yanliz dışarı ciksam nekadar dolascam tek basima bir akıl verin ne olur?