0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar 3 gün sonra ikinci evladımı dünyaya getireceğim inşallah. İlk kızımda doğumdan sonra azar azar sütüm geldi ama şuan göğüslerimi bomboş hissediyorum. Doğumdan sonra hemen sütün gelmesi için neler yapılabilir? 

3 Cevaplar

0 oy
(2,512 puan) tarafından
Komposto iç 
-Reklam-
0 oy
(12,139 puan) tarafından
Valla canim hic ona buna suna bakmiyo sut onanki. Benimde ilkinde dogum oncesi nasil doldu goguslerim akardi hep taa kacinci haftadan. 2.de ne gogsum doldu ne sutum akti kizim 6aylik halada dolmaz oyle tas gibi olmaz ilki gibi ama yetiyor yani. Yarin tam 6ayimiz doluyor daha ek gidaya bile baslamadim dusun ama kizim tosun gibi masallah :) sadece basta cok fazla m.suyu(ev yapimi) komposto falan su cok fazla ictim sonra biraktim. Bazen yemek yiyemedigim bile oluyo
(13 puan) tarafından
Yetecek kadar olsun da başka bişey istemem valla. Yeter ki yavrum anne sütü alsın
0 oy
(1,418 puan) tarafından
Bol sıvı tüketimi, bol bol emzirmek..bir de ilk günlerde eve geçtiğinden itibaren her gün duş al. Omuzlarından aşağı göğüslerine doğru elinle masaj yap süt kanalların açılsın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eeg (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Delinin biri (2,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,725 soru

12,123,855 cevap

36,479 kullanıcı

...