+1 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Sizce menüm ne olsun kizlar

10 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Yarın kuran okutcan daha memnun belli değilmi mukeeeemelsinnnnnn :D

tarafından
Neslis bizde mevlid günü yaparız ama ayranı iviri zıvır herşeyi hazır ederiz sabahına başlarız eee bu bacinin hicbirseyi hazır deglki ne yapacağına bile karar vermemis
(820 puan) tarafından
Ewet orda hem fikirim
(10,654 puan) tarafından
He bizde 3 gün önceden pilavı yapıp koymuyoruz sonuçta da :D daha menusu bile belli olmaması garip
(820 puan) tarafından
Ahahahh:))
(6,518 puan) tarafından
Neye karar kildi acep:)) bende cok merak ettim nasil yetisecek evde mazeme yoksa karar verdigi sey icin Git alis veris yap et derken ogle vakti gelir zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pide ayran salata tulumba yada baklava
(5 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Yetiştirebilirmiain pide yaptır başka bişi yetişmez ki
(5 puan) tarafından
Aksma okunacak zaten menü belli olsun üç saat de yaparim
tarafından
Ozaman pilav ve kavurma da olur
0 oy
(5,736 puan) tarafından

Sence de biraz gec olmamis mi :) 

Ne rahatsin ne guzel. 
Cay yanina biseyler yapacaksan simdiden basla sabaha kadar anca biter
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Kavurmalı pilav ..cacık ...salata 
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Benim favorim tavuklu pilav ayran sarma tulumba 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Zaten akşamdan pişirme üc ceşit yaparsan yetişir düdüklü kullan et tavuk İcin pilav zaten sıcağı sıcağına olsa daha lezzetli olur akşamdan istersen tatlı yaparsın 
0 oy
(298 puan) tarafından
4 ay önce tavuklu pilav ve tulumba tatlısı yaptırmıştım bide ayran yanında da çorap paketleyip dağıtmıştım 
0 oy
tarafından
Kavurma pilav ya da tavuklu pilav tatlı tulumba olabilir kendim yaparım dersen revani olur irmik helvası olabilir bir de pilavın yanına ayran bitti. Arkadaş düdüklü kullan demiş çok mantıklı pilavı da zaten yarın yaparsın. Eğer malzemelerin hazırsa yetişir inşallah. Ama alışveriş falan olursa bir de misafirler gelmeden evi bir süpürür sileyim çocuklar falan derken yetişmeye de bilir.  Kolay gelsin canım 
(5 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Tavuk ,pilav, ayran,patates salatası,börek,sarma olabilir.cay yaninada kurabiye,kek gibi şeyler olabilir.asure yap bı de canim bereketin artar.
(5 puan) tarafından
Karar verdim canım yinede teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,019 göst.
0 oy
5 cevap 146 göst.
25 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysus35 (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 203 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 114 göst.
14 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde -srn- (13,071 puan) tarafından soruldu

413,815 soru

12,456,186 cevap

46,491 kullanıcı

Kategoriler

...