0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde (305 puan) tarafından
Arkadaşlar daha önceden anlatmıştım ama özet geçeyim yine de. Benim hem yaşıtım hem de komşum olan çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım vardı. Geçtiğimiz aylarda babasını kaybetti bir ara sürekli sordum yanında oldum yalnız bırakmadım ama sonra benim sıkıntılarım başladı ve hergün değil ama 2 günde bir aramaya başladım. Neyse bu komşumda telefonlarımı açmamaya Mesajlarıma geri dönmemeye başladı. Bende kendi derdime düştüm tabi onu da ihmal etmemiştim. Neyse babası vefat etmiş 3 gün sonra başka bir kımşum söyledi bana kalktım akşam vakti hemen evine gittim yoktu orada Annesine gittim başsağlığına orada da yoktu evine dönmüştü neyse sonra lambasını açık görünce evine çıktım eşi açtı kapıyı müsait değil dedi. Bende olunca mesajıma geri dönüş yapar mı dedim. Sonra diğer komşumda öğrendim ki bu komşum babasını ziyarete gitmediğim için bana tavır yapmış küsmüş iletişimi kesti. Numaramı silmişti sosyal medyadan felan çıkardı bende onu engelledim. Geçtiğimiz günlerde beni aradı bilmediğim numara diye açmadım mesaja yazdı yaa seninde sıkıntın varmış geçmiş olsun müsait olunca bana gel ya da ben geleyim yazmış. Bende olur dedim geçiştirdim. Siz bu durumda ne yapardınız. Açıkçası birkaç kez daha böyle şeyler yaptığı için ve ben alttan alan olduğum için tekrar görüşmek istemiyorum. 

10 Cevaplar

+2 oy
(567 puan) tarafından
Onun acisi büyük babasını kaybetmiş yanı senide çok yakın gördüğü icin gelmeni beklemiş bence uzatmamalisn sana kirilmis cunku 
(305 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm bir ara ama bu ilk olan birşey değil sürekli ben alttan aldım görmedim duymadım bazı şeylerini. Yine aynısı yapmıştı dolandırılmıştı bende yanına çıktım destek olayım diye o esnada birden hazırlandı karakola gitmek istedi benim de o gün eşim İstanbuldan gelecekti ve onu alacaktım yemeğim ocaktadı yani onu karakola götürmedğm arabamla sonra yine iletişimi kesti sonradan vayy sen nasıl arkadaşsın benimle karakola gelmedin deyip iletişimi kesti. Ben de böyle birşeye kırıldığında gel yüzüme söyle anlatayım sebebini dedim haklısın dedi. Ama yine aynı
(567 puan) tarafından
Ama şimdi ki mesele bska cenazesi var acisi büyük
-Reklam-
+1 oy
(5,329 puan) tarafından
İçinden ne geliyorsa onu yap. Şahsen ben olsa idim bu durumda gider konuşur yaptığını. Hatalı olduğunu anlatır sonra mesafemi koyardım 
(305 puan) tarafından
Açıkçası öyle yapmayı düşünüyorum ama bir yandan da muhatap olmak istemiyorum yine. Yani bir kez söyledim komşum onunda sıkıntısı varmış demiş yani benim şu an iletişimden uzak durmam da bir nevi aynı şey olmaz mı
0 oy
(890 puan) tarafından
Niye olur yazıyorsun ki.. Görüşmek istemiyorum yaz geç o istedi.. 
(305 puan) tarafından
Geçiştirdim. Muhatap olmak söz düellosuna girmek istemedim. Geri dönüş yakmadım ya anlamıştır o da büyük ihtimal
0 oy
tarafından
Hazır bütün ilişkimi kesmişken hiç bir daha muhattap olmam bitti gitti boşver tamam de geçiştir Samimi olma bence 
(305 puan) tarafından
Valla benim de niyetim o yönde canım yani hazır herşey bitmiş alışmışım hiç gerek yok. Çünkü ben yıpranıyordum alttan almaktan gözardı etmekten.
tarafından
Aynen öyle canım seni yıpratıyorsa silmek zor olmasın canım kendi sağlığın için en önemlisi
0 oy
(52,043 puan) tarafından
gorusmeye devam etmezdim benzerini arkadasim yaptı ikbale patladım sorunlar vardi demis sorunu varsa gelip dertlesseydi arasaydi dedim ben cpk alttan alirim bitti mi de dönüşü olmaz 
(305 puan) tarafından
Aynen öyle canım valla bende soğudum bir kez yani anlamadan dinlemeden bunu yapan yine yapar ve ben kimsenin tribini çekmek istemiyorum artık. Kaç yaşında insanlarız
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Acıyla ne yaptinin farkında olmayabilir böyle durumlardan insan yakın gördüklerine gerçekten darilabilir işin içinde ölüm olmasa boşver derdim ama bu seferlik büyüklük sende kalsin
0 oy
(79 puan) tarafından
Arkadasin hakli
(305 puan) tarafından
Aaa aaa neden. Neden yani benimde kendime göre sağlık sorunum vardı günlerce hastahanede kendi derdimdeydim. Yani insanın kendi sağlığı olmadıktan sonra nasıl bir başkasına yardım edebilir ki?
(79 puan) tarafından
Bence birbirinizi anlayisla karsilamanix gerek. Tabi aranizda ki samimiyete bagli .Eger aklina baska takilan birsey yok sadece nu konularsa seytana firsat vermeyin .Davet etmis bence gidin  ve gzuelce oturup birbirimize bh gunlerde lazimiz gibi muhabbet edin
(305 puan) tarafından
Çok doğru diyorsunuz bende bu düşüncedeyim fakat ben arkadaşıma bu ve buna benzer cümleler daha önceden sürekli kurdum. Ne olursa olsun birbirimize yanlış yapmayız öyle hissedersekte direkt gelip yüzümüze söyleyelim gerekli açıklamayı yapalım eğer aklımıza yatmazsa bu kez farklı yolları deneriz dedim yani daha ne diyebilirim. Babamın oğlu değil sonuçta ki olsa bile ki ona bile bir sınırım vardır illaki
(79 puan) tarafından
O zaman icinden nasil geliyorsa onu yap demekki degeri olmayan bir dostluk var ortada deger versenillaki sende hissederdin
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Canım ikinizde kendi derdinizdeymissiniz ama bilmiyormuşsun o bilmene rqhmen gelmedin sanmış hastanede olduğunu bilse öyle yapmazdı babasını kaybetmiş insan böyle durumlarda herşeye kızgın oluyo oturup konuşun halledin bak öğrenince seninde derdin olduğunu hata ettiğini anlamış uzatmaya ne gerek var şimdi 
(305 puan) tarafından
Canım çok haklısın illaki onunda acısı çok büyük ama ben çok adım attım bütün kapıları kapattı bana. Yani şu anda da ben tedirginim yani konuşsam yine aynı şekilde yapacak davranacak ve bende kendimi korumam gerekiyor bir yerde
(2,467 puan) tarafından
Sen sana uzatılan eli geri çevirme çok yüz göz olmaya gerek yok görüşürsün ama  can ciğer olmazsın mesafenide korursun aklımda süpe varsa belliki alıngan ve tavır yapan bir yapısı var sende ona uygun davran ipleri koparmaya lüzum yok bence
0 oy
tarafından
Bazı insanlar böyledir. Karşıdakinin burnu surtsun perişan olsun yerlerde sürünsün ister. Yanlış hatırlamıyorsam önceki postuna da yazmıştım bunu. Senden ilgi görmeyince geri döndü 
(305 puan) tarafından
Aynen öyle canım o beni sosyal medyadan çıkardı numaramı sildi bende engelledim. Yani ona adım atmadım geri çekildim. Şimdi de apartmanda yalnız kaldı o yüzden tekrar barışmak istiyor. Ama yok babasına Allah rahmet etsin üzüldüm ama bende kaç yaşında insanım gurursuz olamam
tarafından
Senin yerinde olsam ben de aynı davranirdim. Sen adım attın ugrastin sonuçta. O senin burnun surtsun pişman ol yalvar istedi. Olmayınca da geri barışmak istedi. Benim de var öyle tanıdığım. İnsanı yipratmaktan başka bişey yapmıyorlar. Hiç yanaşma hazır kurtulmusken
0 oy
(18,759 puan) tarafından
Hatırlıyorum seni mevzu çok ciddi Allah kimseye vermesin aileden birini kaybetmek çok büyük acı. Ama diğer mevzuyu da hatırlıyorum arkadaşın bencil biri elli tane iyilik yapsanda bir sefer istediğine gitmedi mi senden kötüsü yok tavrında barışırsan eski samimiyet tekrardan sağlanmaz bence ve yine senin alttan aldığın bir arkadaşlık ilişkisi kurulur 
(305 puan) tarafından
Bende aynı fikirdeyim canım tekrar barışırsam ve o yine aynı şeyi yaparsa bana ki büyük ihtimal yapar bu kez ben kendime kızarım. Çünkü bu etti 2 yani bir de daha önceden söyledim bak birbirimize karşı dürüst olalım bir şey aklımıza takılırsa direkt soralım böyle birden susmayalım ama yok o her defasında aynısı yaptı ve bende yoruldum. Böylesi daha iyi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,179 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 902 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 528 göst.
3 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Küçük anne❤❤❤ (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,046 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (658 puan) tarafından soruldu

412,228 soru

12,409,495 cevap

44,774 kullanıcı

Kategoriler

...