Arkadaşlar daha önceden anlatmıştım ama özet geçeyim yine de. Benim hem yaşıtım hem de komşum olan çok yakın yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım vardı. Geçtiğimiz aylarda babasını kaybetti bir ara sürekli sordum yanında oldum yalnız bırakmadım ama sonra benim sıkıntılarım başladı ve hergün değil ama 2 günde bir aramaya başladım. Neyse bu komşumda telefonlarımı açmamaya Mesajlarıma geri dönmemeye başladı. Bende kendi derdime düştüm tabi onu da ihmal etmemiştim. Neyse babası vefat etmiş 3 gün sonra başka bir kımşum söyledi bana kalktım akşam vakti hemen evine gittim yoktu orada Annesine gittim başsağlığına orada da yoktu evine dönmüştü neyse sonra lambasını açık görünce evine çıktım eşi açtı kapıyı müsait değil dedi. Bende olunca mesajıma geri dönüş yapar mı dedim. Sonra diğer komşumda öğrendim ki bu komşum babasını ziyarete gitmediğim için bana tavır yapmış küsmüş iletişimi kesti. Numaramı silmişti sosyal medyadan felan çıkardı bende onu engelledim. Geçtiğimiz günlerde beni aradı bilmediğim numara diye açmadım mesaja yazdı yaa seninde sıkıntın varmış geçmiş olsun müsait olunca bana gel ya da ben geleyim yazmış. Bende olur dedim geçiştirdim. Siz bu durumda ne yapardınız. Açıkçası birkaç kez daha böyle şeyler yaptığı için ve ben alttan alan olduğum için tekrar görüşmek istemiyorum.