0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün doktorum muayene etti alttan 2cm açıklık varmış,hafif lekelenme oldu ama bugün adetten önce veya sonra hani kahverengi lekenme olur ya öyle oluyor ve afedersiniz biraz akıntı gibi kahverengi leke yogunlu acaba bu nişan mıdır yoksa illa kırmızı mi olması gerekir 

3 Cevaplar

0 oy
(2,579 puan) tarafından
Canım peceteye de kahverengi mi geliyor sildiğin zaman
(2,579 puan) tarafından
Sancın da varsa bı acile görün canım acilman ilerlemiş olabilir hazırlıklı git ama gidersen de
tarafından
Alttan baktı doktor.lekelenmen olabilir dedi ama dün dedi bunu.dun hafifti akıntıyla beraber ama bugün yoğun geldi kahverengi
tarafından
Sancım yok genelde geceleri oluyo anlamadım bemde
(2,579 puan) tarafından
Geliyor olabilir o zaman nişan sıcak bı duş al muayene ol sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini ♥️
tarafından
Çok sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kırmızıydı benimki seninki muhtemelen muayanedendir.
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Canım herkeste kırmızı olmuyor kirmizimsi kahverengimsi bir şey oluyor nişan acilman varmış zaten birazda hareket ettiysen acilman artmış olabilir 
tarafından
Canım doktor mi muayene etmişti dün ,lekelenme olur dedi ,muayene ettikten snra çok hafif silince akıntıyla birlikte gördüm ama bugün yoğun kıvamlı kahverengiudi
(7,373 puan) tarafından
Canım nişan gelince direk doğum olmuyir korkma sakin ol muanedende kaynaklı olabilir
tarafından
Çok sağol canimm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 274 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 261 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,867 cevap

310,036 kullanıcı

...