Ya böyle bişey olamaz .böyle bir pis ev yok hayatımda ömrümde görmedim çöp ev diye şikayet edecegim yakında.bi bardak su icesim gelmiyor oturamiyorum çocuğum o pis eve gotuemek hiç istemiyorum heryer leş gibi.simdi temizle sen ne işimi görüyorsun diyen çıkacaktır.kimse kimseyi sorgulamasin çünkü o ev temizlenmez temizlenme bile yine aynı huyları bu çünkü leş kargaları.zaten ne ben onlara bayılırım nede onlar bana bayılır.temizlik yapip kötü olacağıma temizlemek etmem öyle kötü olurum daha iyi.bunlara ne yaranabilirisn ne bişey .gidiyoruz kayınpeder yüzümuze bakmaz konuşmaz etmez.kaynana hasta zaten.oglu var bitane ickici evden kovdu yine gelmiş biz gelecez diye onla zaten selamlaşmam bile.koltugun arkalarında annesinin dışkıları vardı bugün gördüm kusacaktim az daha eve geliyorum herşeyi yıkıyorum çocuğu yıkadım sonra kendim yikandim eşimi zorla soktum bı bahane banyoya .bı çocuğun yasayagi yer değil iki saatlikte olsa.esimde ailesine toz kondurmaz. ben olsam bende kondurmam da işte .offf bıktım gerçekten ne gelsinler istiyorum ne bizim gitmemizi .lincleyen linclesin valla midem almıyor artık.cocuk hasta olacak diye korkuyorum iyice yıkadım ama offf :((