Cok takma canim.
Ama sana ilk tavsiyem evde ki fazlaliklari at. Yeri olmayan kullanilmayan esyalari ortalikta kalabalik yapan seyleri at. Evini sadelestir.
2.tavsiyem imkanin varsa robot supurge al.
Aksamlari evi topluyorum yarim saat sadece. Oldugu kadar. Sabah en azindan daginiklik olmuyo. Bebegim ortaligi dagitmadan evi supuruyorum. O uyuyunca yemek veya silme toz alma yapiyorum. Yemegimi 2 gunluk yapiyorum. Haftada 2 kez falan da disardan soyluyoruz. Genelde disardan soyleyecegimiz gunler temizlik yapiuorum. Temizligi de yuzeysel yapiyorum.
Sizin aylarinizdayken bebegimi pusete koyar is yapacagim odaya yanimda gotururdu. Camasir serme ,toplama,katlama bunlari bebegimle yaptim. Ya da bulasik makinası bosaltma falan.
Bu duzende cok buyuk is yapmiuorum ama ev en azindan cok dagilmiyo.
Bebeginizin gunduz uykusu varsa cok sanslisiniz. Yoksa da sıkmayin caninizi. Bu gunler gelip gecici. İlk onceliginiz bebek sonra da kendinizsiniz.
Ben 1.5 yasinda boyle duzen kurdum . Onceden evin hali cok kotuydu. Gece gunduz uyumazdi. Sadece yemek yapmaya vaktim olurdu o da esim isten gelince ya da aksamlari falan.