0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Aileme memleketime gidicem malatyama gidince neler alsam aileme kızlar annem babam ikiz erkek kardeşlerim var birde kuzenim kalıyor kuzenim ve kardeşlerim 14 yaşındalar neler alsam sizce elim boşta olmaz yani bizde olmaz çünkü annem gelince yokluk içinde varlık üretir kıyamamda çanta aldım anneme ama yeter mi ya başka şeyler de alsammı kızlar danışayım dedim size? 

8 Cevaplar

0 oy
(13,935 puan) tarafından
Yani durumun varsa al tabiki. Babana bi gomlek.yada bi kazak annene canta yaninda bi bluz olur. Cocuklara tsort olur birer tane
(1,541 puan) tarafından
Tişört ya da eşofman nasıl canım babamda aynen gömlek alıcam annemede kapalı ya tunik aradım ama bulamadım ya da takım halinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hediye yerine yiyecek içecek alsan daha iyi bence
(1,541 puan) tarafından
Yok canım ya o olmaz demek istediğin olduğum şehrin yiyecekleriyse alıcam tabi ama abur cubur falan bana getirseler burda var zaten zahmet etmeseydin derim maksat hatır sayma olsun annem babama almayacaksam ben niye varım
tarafından
İyi al canım sana bişi diyen yok. Durumları yok dediğin için öyle soyledim
0 oy
(6,532 puan) tarafından
Annene bluz al. Babana gomlek al. Kardeslerine tsort veya gomlek alabilirsin. Onun haricinde atlet corap falanda ekleyebilirsin. 

Terlik ,havlu falanda alabilirsin eve genel olarak. Onun haricinde herkesin yiyebilecegi ortak bisey de al. Hangi sehirdesin bilmiyorum. Ama mesela ben İzmir deyim her gidisimde zeytim ve incir alir giderim. Gittigim sehirlerden de yoresel yiyecek alip goturmeye calisirim. Zeytin,kuru kayisi, zeytinyagi,incir ,kavala kurabiyesi, helva,cay, kestane sekeri, bal,pekmez,recel ,pismaniye ,findik buggune kadar genelde bu tarz seyler goturdum.
(1,541 puan) tarafından
Kız bende izmirdeyim ama yerlisi değilim kaynanam gildeyim o zeytin bide üzüm yaprağı koyucak ben ne alsam bide uçakla gidicem canım
(6,532 puan) tarafından
Tugba kuruyemisten incir al canim. Bi de Malatya lisinzi sanirim. Orda suzme lokum var cevizli ondan al gidince gorrusun zaten. Bi de hediyelik kutular var onlara bak. Bizimkiler pek sevmedi. Bulursa. guzel bi zeytinyagida olabilir
(1,541 puan) tarafından
Orası nerde canım tuğba kuruyemiş bugün kemeraltına gittimde ya tesettür güzel kıyafet aradım anneme bir türlü bi yer bulamadım ya çok bilmiyorum oraları kemeraltı konak tarafı hariç oralardan yardımcı olursan sevinirim
(6,532 puan) tarafından
Kiz bilmiyo musun Tugba kuruyemisi her yerde subesi var. Konaga gidince kime sorsan gosterir. Hangi ilcedesin illa ki vardir Tugba kuruyemis. Ben pek bilmiyorum tesettur kiyafet magazalarini genelde avm ye gidiyoruz optimum falan.
0 oy
tarafından
Güzel bı yemeni oyala annene, şalvar giyiyorsa güzel bi basma kumaş al diktir. Çorap al. Penye al. Toka al saçları varsa yada saç boyası al. Annem olsaydı her şey alırdım. Terlik al ayakkabı al. Sarma şar kurabiye yap.
(1,541 puan) tarafından
Ya aşkım benim olduğum ilde şalvar vardı annemde çok sever ama ben izmirdeyim nasıl bulucam bilmiyorum içimden çok geçti de yoktur ki burda terlik alıcam bide köyde şuan tatlış bir tane almam lazım
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Kardeslerine tisort filan alabilirsin babana da bi yazlik gomlek
0 oy
(54,541 puan) tarafından
butcene bagli imkanin varsa annene bluz da alabilirsin babana gomlek veya tshirt kardeş ve kuzenlere bilemedim ergenlere hediye almak zor tshirt olabilir onlara da 
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Ben olsam yiyecek falan alırım cnm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 560 göst.