0 oy
434 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (709 puan) tarafından
Sizin bebeğinizi sizden kıskanan bir kardeşiniz olsa ve tüm tavır hareketleri konuşma tarzından falan bunu anlasanız napardnz?? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kardeşin kaç yaşında 
(709 puan) tarafından
24 yaşında.....
tarafından
Evli falan mı
(709 puan) tarafından
Yok bekar canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kıskanmak 2 türlü olur kendi bebeği yokdur kıskanır yada senden daha fazla sever yada be bilim herseyine dahil olur gibi

0 oy
(655 puan) tarafından
Neden kıskandığını bagli
0 oy
(9,649 puan) tarafından
Heyyy... noluyozzz... anayım ben ana onu ben doğurdum... kimse benden çok sevemez.. En çok ben sevicemmm leyyynnn  derdim :D ama şakasına gibi yapar ciddiye algilatirdim :D
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Ben birşey düşünemiyorum şuan açım.... 
tarafından
Kız nevin bugün senin kabak sitenden yaptım ne güzelmiş tadı yarın bidaha yapicam☺☺
(2,103 puan) tarafından
Düşünebiliyor musun sadece kahvaltı da yediğim yumurta domates ve zeytin le duruyorum. Arkadaşıma geldim hunharca yemek yediler hepsi ağır şeyler diye sadece izledim onları ve eve yeni geldim birşey yapmamıştım açlıktan kalkamıyorum artık:/
Bana mama verin jsksks
(2,103 puan) tarafından
Şuan açlıktan o kabağı bile özledim ama kalkacak gücüm.yok akskks
tarafından
Valla hoşuma gitti sen de sürünerek buzdolabına kadar gir biseyler atıştır  ☺☺☺☺
(2,103 puan) tarafından
Yok birazdan dışarı cikicam ve tereyağsız kumpir gömücem ksksksksk
0 oy
tarafından
Yanı duruma gore değişir yaşı küçükse normal görürüm büyükse tuhafıma gider sorarım:D 
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Hayırdır niye kıskanıyormuş? 

Anasını sen sözün bittiği yer anne 9 ay karnında taşımışsın kanını iliğini vermişsin ve bir ömürde kalbinde taşıyacak tek insan sensin. O ne hakla kıskanır senden senin bebeğini.

Başıma gelmesinden en çok korktuğum şeylerden birisi bu! Ama herkes yerini haddini bilsin.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 501 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 416 göst.
0 oy
8 cevap 445 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,112 soru

23,702,691 cevap