0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar ilk gebeliğim 21. Haftamdaym bu ayrıntılı ultrason olayı nedir kadın doğum doktoru mu yapıyor yoksa başka bir bölüm ayrıca devlette yapılıyor mu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Perinatolog yapıyor canım devlette yoktur üniversite hastanelerinde şehir hastanelerinde ve özellerde vardır perinatoloji bölümünden sıra alıyorsunuz ama önceden almanız lazımdı çok dolu oluyor inşallah sıra bulursunuz 
(141 puan) tarafından
Aynen ya bana Özel 1.5 ay sonra diyor
-Reklam-
0 oy
(14,408 puan) tarafından
Perinatoloji bölümü yapıyor 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Devletler degıl şehir hastaneleri gıbı buyuk hastaneler ve unıversıte hastaneler yapıyor ozeller de ucretıilı olanlar yapan var dıye bılıyorum

cocugun butun organlarına bakılıyor normal ultrasonda in adı ustunde daha detaylı bır sekılde hersey olusmus mu nasıl vs dıye 
(1,571 puan) tarafından
Ha bırde geç kalmıssın doludur heryer yınede sansını dene ozele kalacaksın gıbı
(141 puan) tarafından
Özele kalmak sorun değil ozelde yer bulamiyorum 1. 5 ay sonra diyor
(1,571 puan) tarafından
Tatlım doktorun sana 12. haftalarda falan demesı lazımdı sımdıden randevunu al dıye nıye uyarmadı kı
(141 puan) tarafından
Hiç demedj kimse canim
0 oy
(13,606 puan) tarafından
19 haftada sıra alıp 20 haftada girmiştim özelde

Benimde gitmem lazım bu hafta sıra için 
0 oy
tarafından
Cocuk da hastalık var mı dıye bakılıyor cok detaylı sekılde, 40-45 dakıka suruyor, 3 sene once 800 tl para vermıstık yani suan 2-3 bın olmustur kesin
tarafından
Yok kız 1000 TL ye yaptırım 1 ay önce o kadar olmadı daha :☺️☺️
tarafından
Benımkı dolandırıcı mı neydı ya 3 sene önce 800 tl verdım bıde oandemı var esın gıremez dedı tarrıstık ettık
tarafından
Hahha eşimde girdi canım.. Sizin doktor o gün saracak yer aramış ☺️
tarafından
Kız pandemı mı kaldı 3 sene once dıyorum ben :D
0 oy
tarafından
Devlette yaptırmıştım radyoloji bölümü yapıyor 
(141 puan) tarafından
Gerçekten mi bunu bilmiyordum her radyoloji bölümü yapiyormu kadın doğum mu oraya sevk ediyor nasıl oluyor bilgi verebilirmisnz
tarafından
Evet kadın doğum sevk ediyor canım özelden farkı da yok 40 dk inceliyor herşeyine vücuduna falan.
tarafından
Beni de özel radyolojiye göndermişti orda baktılar yorumları okuyunca eyvah dedim perinatoloji değildi çünkü
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Doktorun yönlendirme yapmadı mı canım genelde doktorlar yönlendirme yapıyor ben özelden gittim doktorum hastane isimleri verdi devlet hastanesinde muayene oluyorsan sanırım alan açıyorlarmış bazı bayanlar mhrs üzerinden takip ediyorlar detaylı ultrasonu hangi ildesin birde belki yardımcı olabilecek vardır
(141 puan) tarafından
Vandayim canım elim kolum bağlı kaldım öyle aramadigim yer kalmadi
(1,030 puan) tarafından
Doktorunuz yardımcı olmadı mı bu konuda dediğim gibi genelde doktorlar yönlendiriyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 12 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde DefneSarya (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.

405,995 soru

12,169,730 cevap

36,635 kullanıcı

...