0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Klima hakkında bir soru sordum merveeren kullanıcısı bu soruyu görüyorsa cevap verebilir mi sebebini öğrenmek için soruyorum yani sorduğum o soru sohbet amaçlı mıydı sizce? Klima kumandasız çalışırım sorusu
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
(52,756 puan) tarafından
anlamadim ne oldugunu klimanin ustunde.dugmeleri vardir ordan çalıştırılır ayarlanır 
(146,367 puan) tarafından
merve kimmis hangi merve gii
(52,756 puan) tarafından
burdan degil.bebek bakimdan editor veya moderatordur girmiyorm ben oraya hiç
tarafından
Düğmelerine basılmıyor malesef sadece şekli var içinden bi yerlerde mi acaba dedim ama bilen cıkmadı
(52,756 puan) tarafından
markasi ne google yazsan cikar belki altinda falan yok dugmeleri illa vardir
-Reklam-
0 oy
(7,857 puan) tarafından
Burdanmi sordun
tarafından
Bebek bakımında sordum sorma sebebim sohbet değil bebeğim terlediği için klimanın modelini bilen varsa kumandasız çalışıp çalışmayacağını öğrenmek için
(7,857 puan) tarafından
Orda sadece bebeklerle ilgili post açılıyor gerisi yasak onu bir tarafta sorcaktim cnm
tarafından
Bu da bebekle ilgiliydi o yuzden klima ve sıcak hava eşittir bebek o değilde dün gece yatamadık sıcaktan aşırı sıcak o yuzden sordum
0 oy
tarafından
Merveeren kim kız burda öyle biri mi var o mu postunu kapattı 
tarafından
:)) o da bunalimdadir belki sana denk gelmistir:)
tarafından
Yine kapatmışlar soruyu :D
tarafından
Hahaha vallahi ha :)) senin başlıklarda sorun var galiba :))
tarafından
Bi yerde sorun var ama yavaştan geliyorlar :D
tarafından
:))) sorun ne hey dostum diye post aç bakalım bı de
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Diğer kategorisinde kolay kolay kapatmazlardı
tarafından
Diğer kategorisini çok aradım ama görünmedi ona basıcaktım
tarafından
Orada kapattılar peki burada neden kapattılar acaba ?
0 oy
tarafından
Bebek bakımdan sorduğunuz için kapanmıştır alakasız gelmiştir başlık :) 
tarafından
Bebekle klima bana çok alakalı geldi hatta düşündüm burdan mı sorsam sonra düşündüm ki burda genelde psiko sosyal seyler veya yeme içme gezme tozma paylaşılıyor burayı daha alakalı buldum
0 oy
tarafından
Bebek bakımında sorduysanız normal canım 46 bende o kişiye felaket gıcığım milletin dedini gözü görmez ben bişey dedimmi sorumu uyarıya alır her lafa atlar sinir oldum artık seni üyelikten çıkartır engellerim bile dedi neler neler böyle kişilerde admin oluyo işte 
tarafından
Saçma bence gereksizce birşey o kadar alakasız soru görüyorum benimkinin sohbet etmekle alakası bile yoktu hani gelsin buraya cevap yazsın diye sordum ama cevap da vermedi keşke haklı sebeplerle olduğunda üyelerinde yöneticileri engelleme hakkı olsaydı önüne gelen engelliyor anlamadım
tarafından
Şimdide başkası kapatmış kafalarına göre soru kapatıyorlar  :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 838 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serappp (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 480 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 580 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,732 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,424 soru

23,679,376 cevap