0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (1,705 puan) tarafından
Hanımlar  bebeğinin ikili testi riskli çıktı ultrasonda ense kalınlığı var demişler. Amniyon sıvısı da aldırdı. Ama sonuç daha çıkmadı.

Merak ettiğim bebeği amniyon sivisindada down sendromlu çıkıp  bebeğinde down sendromu olmayan var mı.

20 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kuzum öz amcamın çocukları ikizler yüzde 90 down sendromlu dendi.. bunun dışında bacak boyunda kısalık ve erkek bebeğin üç kız bebeğin iki parmağı yok doğsa da çok yaşamaz dediler. Karnından sıvı alındı %99 down sendromlu olucak dediler ikisi de dediler gebeliği isterseniz sonlandıralim dediler.. yengemin hastane koridorunda bağıra bağıra ağladığını bilirim. Doğuma yakın bir bebeğin tek gözü oluşmamış dediler. Doğdukları zaman herkes şok oldu ne down swndromu var ve elde ayakta bacakta sorun. O günkü mutluluğumu ölsem unutmam şu an 5 yasindalar erkek olan üstün zekalı özel  eğitim.goruyor ❤️
(940 puan) tarafından
Okurken ağladım ta allah büyük işte ol derse oluverir
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bilmiyorum inşallah yoktur. Allah yardımcın olsun inşallah 
+1 oy
(8,080 puan) tarafından
Eşimin Kuzenine de öyle söylemişlerdi bayağı üzüldüler Hatta Antalya'ya gittiler başka bir doktora göstermeye şu an 1 yaşına girecek gayet sağlıklı bir bebek. Boşu boşuna hamileleri  üzüyorlar
(42 puan) tarafından
Canım doktorlar da bir risk varmış ki, böyle demişler.Yoksq neden boş yere üzsünler.
(8,080 puan) tarafından
Risk falan yokmuş doktor anlayamamış sonuçları. Antalyada ki doktor kızmış hatta bu sonuçları nasıl riskli görür diye
(42 puan) tarafından
Biri öyle Hepsi öyle değil canım.Hem bazı doktorlar bilerek kınıyorlar ki insanlarda algı oluşsun ki, o doktor cahil,amma ben daha iyi biliyorum.
0 oy
tarafından
küçük kardeşime de demislerdi annemin yasi ve sekeri oldugu icin ama sıvı alimi olmadi kardeşim de sağlıklı dünyaya geldi 

sıvı alımı iyi degil diye duymuştum canım keske aldırmasaydın 
0 oy
(531 puan) tarafından
Çok duydum o şekilde çıkıp sağlıklı doğan kalbini ferah tut canım 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Çok merak ediyorsan fetal DNA testi yaptirabilirsin
0 oy
(391 puan) tarafından
O testlere inanamayın benım kızıma da dediler ultrasyında falan ama ben aldırmadım amniyonsıvısı cok riskli bu  5 yasında kzıım suan
0 oy
(845 puan) tarafından
Boşu boşuna uzuyorlar diye ben hiç yaptırmadım sonuçta kesin çıkmıyor kuzenime dediler sıvı aldırdı parayla yolladı baya pahalı zaten o sonuç gelene kadar geç oluyor maşallah doğdu 1 yaşına girdu down sendorumlu değil sonuclsr yanılttı Allah şifa versin 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Evet benim meleğim ❤️ ama ikili testte dendi bana cnm sıvı falan aldırmadım
0 oy
(389 puan) tarafından
Bizim akrabımızda öyleydi canım hatta Ankara ya gönderdiler sonuçlarını falan orda da down sendromlu çıktı hatta kadına aldır falan diyenler oldu ama o kalbini temiz tuttu çocuğu Allah'a şükür sağlıklı doğdu. O testler yüzde yüz sonuç vermiyor hatta benim doktorum onu yaptırmamı önermemişti hamileliğimde ayrıntılı da herşey belli oluyor zaten olursa da Allah'tan yani bence 
0 oy
tarafından
Down denip sağlıklı dogmayan var mı desene herkese bi kere demişlerdir bana da dediler çevremde de çok duyuyorum 
0 oy
(2,458 puan) tarafından
canım bu videoyu izle istersen. Dr halit yerebakanın programından. Iki farklı doğum hikayesi var. Birinde çok sağlıklı diyorlar son haftaya kadar testleri hep temiz çıkıyo ama bebek down sendromlu doğuyo. Diğerine bütun testlerde down sendromlu deniyor ama sağlıklı doğuyor. Izlemeni tavsiye ederim.
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Kuzenimin çocuğuna neler dediler hamileliğini zehir ettiler masallah gayet sağlıklı bebisimiz oldu bende ondan görüp hic bir testi yaptirmadim 
0 oy
(928 puan) tarafından
Valla bana dediler ikili testim temiz çıkmıştı ama ense kalınlığı var dedi doktor down sendromu dedi sıvı alacaklardı kabul etmedim öyle de olsa kabulüm dedim ya bişey olursa sıvı aldirirken diye korktum zaten düşük riskliydim  aldırmadım sıvı filan zehir ettiler hamileliğimi kızım doğdu yüzüne bakıyorum öyle mi degilmi diye psikolojim bozuldu çok şükür kızım öyle olmadı boşuna üzülmüşüm
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Banada dediler kızımda ense kalınlığı ama olmadı çok şükür şuan 4 yaşında kızım yoktur öyle bir şey inşallah cnm
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Benim birkaç arkadaşımın öyle oldu birşey çıkmadı şükür gayet sağlıklı doğdu çocukları içini ferah tut hemen paniğe kapılma
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Cevap veren herkese çok teşekkürler Allah razı olsun. Dualarinizda yer ederseniz çok mutlu olurum.
0 oy
(3,699 puan) tarafından
Benim ikinci kızıma yaşından dolayı ihtimal var dendi gayet sağlıklı eltime de olabilir demişler o da aynı şekilde gayet sağlıklı neredeyse bir aylık olacak 
0 oy
(32 puan) tarafından
Bir down annesi olarak sakın üzülme onlar melekler okadar güzeller ki bir gülse dünyaları verseler  yerine geçemez  okdr ki güzel eğer öyle bişey de varsa sana destek olucak bilgilendirecek çok annemiz var tek sen değilsin Allah'ım sana onu heidye gönderdi üzülürsün ağlarsın ama büyüdü zaman  çok pişman olursun sakın isyan etme üzülme

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 161 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serappp (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
+1 oy
12 cevap 126 göst.
+22 oy
48 cevap 2,303 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharr23 (48 puan) tarafından soruldu

410,884 soru