0 oy
121 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,314 puan) tarafından
Bir tanıdığım evden taşındı temizlik malzemelerinide bıraktı geri gelip temizlemek için ev sahibi eve girmiş tanıdığımın kız kardeşini aramış ben bu evi verdiğimde böyle miydi de benim evim de rutubet yokdu da temizlikci tutacağım parasını ablan vercekde duvarlara duvar kağıdı yaptıracağım da parasını ablan verecek falan niye tanıdığımı aramıyor yabi evden çıkanı da kız kardeşini arıyor anlamış değilim birde rutubeti onlar yapacak değiller duvar boyasını aldirdilad hemde istedikleri renk şimdi bide duvar kağıdı çıkarmış 

1 cevap

0 oy
(2,147 puan) tarafından
Kiracı da evi aldığı gibi bırakmalı ama. Ev sahibinin de öyle bir hakkı var. Hepsini yaptırması ağır olur tabii ama hiç haksız da sayılmaz. 
(1,314 puan) tarafından
Kiracı otururken boyaliymis rutubet olduğunu soylememis kiracinin da eşyaları vs maf oldu bilse oturmazdı rutubetli eve temizliğide yapacak zaten malzemeleri koydu gitti ev sahibi haklı olsa bile neden kiracı yerine kız kardeşini arar siz olsanız zorunuza gitmez miydi birde yıllardır kiracıydı illa ki yapılacak yerleri yaptıracak ama duvar kağıdı olmayan evi ne hakla duvar kağıdı yaptıracağım parasını verecek diyebilir çıkmadan önce boya rengini ev sahibi seçti aldırdı üstelik
(2,147 puan) tarafından
Bacım ev sahibinden ev sahibine o kadar fark ediyor ki. Ben kiracı haksız demedin ev sahibinin de hakları var dedim. Biz oturduğumuz evde duvarı patlattık televizyon derdine yatak odamızın kapısı içine çöktü yapışkanlı tablolar yüzunden duvar mahvoldu. 1 tl almadı ev sahibi. Oğlum oturacak yaptıracak zaten baştan diye. Rutubet olur olmaz keşke söyleyip önlemini alsaydı. Ben olsam sadece boya yaptırırım tepkimi de koyarak.
(1,314 puan) tarafından
Sizinki insaflıymış bu ev sahibi çok değişik tanıdığım eşi Nisan ayında vefat etti daha 3 çocuk yetim tek başına her şeyi yapmaya çalışıyor daha bir kaç hafta oldu olmadı griye boyatacaksın dedi cıkti ev sahibi boyayı falan aldılar evi temizleyip boyatacak zaten ama işte ev sahibi kız kardeşini arayıp da saydirinca benim bile zoruma gitti kusura bakma sert çıkıştıysam sana hayırlı geceler diliyorum
(2,147 puan) tarafından
Estağfurullah araya üçüncü bir kişi girse ben de sinirlenirdim. Allah merhamet versin vicdan versin ne diyeyim. Ama pabuç bırakmasın kiracı da. Hayırlı geceler bacım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 326 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 599 göst.
25 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy