0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (1,536 puan) tarafından
Buraya eşleriniz kaynanalarınız görümleriniz vs vs ilgili sorunları yazıyor kimisi böyle de şöyle yap diyo kimi git boşan diyo gidip hemen denileni yapıyor musunuz ?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kimse yapmaz ya atıp tutmak varken djsjsjn
(1,536 puan) tarafından
☺️☺️ demi herkes prenses hayatı yaşıyor gibi akıl verenler var çok deişik geliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şahsen kendi adıma söylym evet. Tabiki boşan derlerse onu sağın solun sözü ile yapmam ama bazen o kadar güze mantıklı l fikirler geliyor ki  . Onu da tabiki yapıyoruz. . Ne demişler akıl akıldan üstündür sonuçta hersey boşanmak değil orta yolu bulmak bile çok şey. 
(1,536 puan) tarafından
Şahsen bende kimsenin dediğini yapmam☺️☺️
tarafından
Anlatamadım galiba herkesin dediğini yaparım demedim.  Bnde  kimsenin otur demesiyle oturup kalk demesiyle kalkmam  kendi aklım var şükür ama bazen öyle bir an geliyor ki insan çaresiz kalıyor bir akla ihtiyacı oluyor.  Ve konuşup dertleşecek akıl verecek birini istersin yanında .bunu anlatmaya çalıştım
(1,536 puan) tarafından
Tatlım ben sana bişey demedim kendimi söyledim evet haklısın bazen insan çok doluyo dertleşmek istio benim dediğim hani kızlar sizce bu adama ne desem sizce boşanma sebebi mi diyenlere hani burdakiler boşanma sebebi kesin boşa diyenleri dinliyorlar mı merak ettim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 452 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 592 göst.
+4 oy
42 cevap 947 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Kevokimmm (860 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 62 göst.

414,183 soru