0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

image

ya kapakli borcami yeni aldim kullanmamistim daha firinin icinde oldugunu unutup calistirdim firini ama kapagi erimis akmis heryerine atmayada kiyamadim nasil degerlendirebilirim nenyapabilirim yada boyle kullansam bi sorun olurmu ama firinda degil yabi salata yapmaya nebilm dolaba kaldirmaya falan olmazsa baska turlu nasi kullanmaliyim yada atmalimiyim

11 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından
Plastik kapak mi 
-Reklam-
0 oy
(1,199 puan) tarafından
YouTube bak elbet bı yolu vardır cnm çıkarılır ya
(20 puan) tarafından
Bulamadimki yaa
(1,199 puan) tarafından
Him belki temcereciler bilir bı yolunu
(20 puan) tarafından
Him yakinimda var hele bi goturup vereyim belki duselir atmayada kiyamiyorum yeni aldim diye
(1,199 puan) tarafından
Aynn cnm bı bak sen
0 oy
(10,898 puan) tarafından

Desen olmus :D bacım plastik kapat ermiş sonuçta kapakta onun bi parcasi onu da yemeklerde mutfakta kullanacaktin sağlığa zararlı bişey olsa yapmazlardi heralde bence sorun olmaz kullan böyle olmadı bi daha fırına at erisin temizle 

(20 puan) tarafından
Ya oylemi yapim bi cikmaz dahada bulasir diye isi vermek istemedi.m
0 oy
(3,512 puan) tarafından
Desenli olmuş ne güzle :)) 
(20 puan) tarafından
Hahah aynen oyle oldu firina atamamda boyle kullanmaninda sakincais varmi bilemedim :))
0 oy
tarafından
Plastik eriyince içinden kanserojen maddeler açığa çıkar. Tehlikeli yemek bulundurmak için. Onun dışında başka bişi olarak degerlendireblrsnz 
0 oy
(16,977 puan) tarafından
Toprak koy bişey ek pencereye koy ya da balkonun varsa balkona koy
0 oy
tarafından
Canim buz denedinmi çıkar diye tahmin ediyorum.biraz ısıt bence sonra elle dokunabilecegin kıvama gelsin sonra buz dolu bı leğene koy çıkar büyük ihtimal
0 oy
tarafından
Bence at gitsin canim
0 oy
tarafından
Tekrar eritip kazisana
0 oy
(3,585 puan) tarafından
Fırında tekrar ısıtıp buz dolu suyun içine koysan belki çıkar
0 oy
tarafından
Normalde plastik sağlığa zararlı bir de yanmış plastik olması daha sağlığa zararlı. İçinde bir sürü kimyasal var kapağında ki boya rengi bile kimyasaldan üretiliyor. Ben olsam saksı filan yapardım o da olmadı direk çöp. Ne yemekte kullanılır ne diğer yiyeceklerde.. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 335 göst.
9 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Miniminnaķ (3,298 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 130 göst.
20 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 254 göst.
21 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Rabia_68 (68 puan) tarafından soruldu

406,029 soru

12,171,578 cevap

36,639 kullanıcı