0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Merhaba kızlar Ben de polikistik over var doğumdan sonra kilolarımı veremedim Diyet yaptım tersine kilo oldu Tekrardan düzgün bir Diyetisyene gittim Yine Yani hiçbir kıpırdama olmadı fazla iştahım da yok sanırım kistten kaynaklı bir şey son çare olarak böyle iştahını tamamen kapatacak bir şeyler düşünüyorum ya tamamen değil de yiyorum da öyle aşırı bir yemem yok yani şöyle ben susatacak bir şey olmalı su kesinlikle içemiyorum fazlasını içtiğim zaman midem bulanıyor biri bana nerede meri detoks çayı önerdi biri de Funbody diye önerdi aranızda bunları kullanan oldu mu ya da faydası olur mu Ne yapmam gerek Gerçekten hiç bilmiyorum Ne yapacağımı. Yardımcı olun lütfennnn

3 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Herbalife urunleri gayet güzel zayiflatiyor ben kullandım ve çok guzel zayıfladım 26 kg verdim 
(582 puan) tarafından
Oda çok çok pahalı ya
(120 puan) tarafından
Öyle ama hem sağlıklı hem de bir rehberin koçluğun oluyor sana motivasyon veren yönlendiren takip eden gayet güzel kilo veriyorsun
tarafından
Herbalife ücreti nedir
(120 puan) tarafından
Ozelden size yazdim
-Reklam-
0 oy
(711 puan) tarafından
Polikistik over sendromu olan kişiler gebe kalamıyor diye biliyordum. Sizin çocuğunuz olmuş elhamdülillah. 
(582 puan) tarafından
Kilo verdikten sonra oldu canım 2 yıl olmadı ama
0 oy
tarafından
Valla çok ürün var canım forx5 en popüleri mesela
(582 puan) tarafından
Kullandım onu da depremde enkazda kaldı artık almadım ardından çok kilo aldırdı
tarafından
Yaa ne kadar aldirdi
(582 puan) tarafından
5 verdim 10 aldım

İlgili sorular