Eşimden şiddet görüyorum ve bu seferki çok ağırdı 38 haftalık hamileyim 3 gündür hastanede yattım yine eşim olucak zalim yüzünden çok sinir stres yaptım 5 6 saat sancı çektim en son dayanamayıp gecenin yarısı hastaneye gittik açılmam vardı 3 cm doğumhaneye aldılar serum verince sancılarım kesildi kim bilir belki de birilerinin benimle ilgilenmesi anlaması iyi geldi bana. Sonra sancılar devam etmeyince servise aldılar 3 günü orda geçirdim toplam sonra sancı olmayınca eve yolladılar beni iki gün de annemlerde kaldım sonra evine geldim
Kardeşim beni bindirdi yanımda da çantalar var eşimi aradım gel beni yoldan al diye gelmedi beni almaya arkadaşlarıyla sohbet ediyorlarmış diye. Saolsun kaynımı aradım o geldi aldı beni arabayla eve götürdü
Sonra eve geldim ev savaş alanı gibi kirli donlardan havlular bardaktan kağıda herşey yerlerde bende topladım yavaş yavaş ama belim çok ağrıyo Bi de hastanenin kliması çarptı sağ bacağım cok ağrıyo adım atarken. Yavaş uavaş ortalığı topladım sonra geldi Allahın cezası bende kızdım hiç acımıyor musun bana ben nasıl temizlicem bu evi su içtiğin bardak bile ortada donun bile ortada bu ne böyle dedim baya söyledim o da mecbursun yapmaya gelmeseydin o zmn fln dedi. Düşünün doğumum başlamış bir iki güne doğurucam Nerdeyse evimde huzur içinde son Bi iki gününü geçirmek varken gece gecw temizlik yapıyorum o öyle pişkinlik yapınca iyice saydırdım sonra geldi vurdu bana
Elleri kırılsın yüzümün sağ tarafına iki üç kere yumruk attı saçlarımı çekti koluma yumruk attı kolum mosmor yüzümün sağ tarafı mosmor şişti. elim koltuğun üstümdeydi elime vurdu telefonla parmağım şiş suan kırık bile olabilir telefonu ayağıma fırlattı bende çok bağırdım ben bağırdıkca ağladıkça vurdu alnım hep çizik içinde kaldı ve oğlum da bunlara şahit oldu kabus gibiydi şuan adım bile atamıyorum
Tam o esnada kaynım geldi birşey istemeye benim ağlamamı duyunca hemen koştu vurdu kardeşine iki üç tane sen manyak mısın hamile kadına vuruyorsun diye aldı dışarı çıkardı Allah razı olsun o kurtardı beni belki bebeğime birşey de olabilirdi tek hatırladığım ellerimle karnımı korudum savunmadım bile birşey olmasın bebeğime diye.
Sonra babamı aramış gelin bunu alın burdan diye tabi dövdüm demiyor hoparlör de açık bende arkadan bağırdım baba gelmeyin birşey yok ev dağınık diye kızdım biraz sadece dedim babam da bana bağırmaya başladı aynı anan gibisin ne var dağınık olsa ***** mısın sen fln dedi annem de arkadan kızdı saçma sapan konuşma damadın önünde diye. Bende tm baba dedim kapattım. Dünyam Bi kez, daha yıkıldı. Baban bile seni istemiyor bak demeye başladı bende sustum kaldım sonra gitti dışarı. Bi saat sonra geldi yattı uyudu
Babam gelse de gidemezdim bu evden çıkarsam Bi daha girmem dedim boşarım dedim yani. Ama ailemin de durumu çok kötü annem aç açıkta olsa bile bana bakar ama babam annemi sevmediği için bende anneme çok benzediğim için beni hiç sevmedi küçükten beri gitsem de başıma kakar sürekli. Oğlum 4 yaşında Bi de hamileyim nasıl bakıcaklar ki bana kirada Bi emekli maaşıyla. Gidip çalışayım desem el kdar bebekle nasıl yaparım. Velhasıl gidemedim yüzsüz gibi duruyorum işte. Öyle doluyum ki saatlerdir göz yaşım dinmedi üstümdeki tişörtü Bi görseniz sırılsıklam gözyaşından..
Nolur beni yargılamayın niye iki çocuk yaptın demeyin. Eskiden böyle bir insan değildi ilk bir kaç yıl. İsteyerek de hamile kalmadım zaten kızıma hamile oldumu öğrendim gün dünyam başıma yıkıldı. Bunda da hayır vardır dedim. O kadar beddua ettim ki ona öyle canım acıyor ki Bi de utanmadan kalkıp dedi ki şimdi kalkıp da aman stres yaptım aman sancım tuttu diyip de uyandırma beni sakın dedi yatmadan önce. Bende Allaha havale ettim birşey olursa da ambulansı ararım yada taksiyle kendim giderim artık. Ölsem bir yudum su vermez. Hiç hak etmiyor aslında kendisine sadık namuslu bir eşi. Gül gibi iki tane evladı hiç hak etmiyor hakkım haram zıkkım olsun sana, dedim ne bu dünyada ne ahirette senden razı değilim Allah sorsun hesabını dedim dilerim birgün sende çaresiz savunmasız kalırsın benim gibi dedim..