Daha önce postlarjmda belirtmistim kizim erken dogdu ama gelişimi 3hfta gerideydi 34 haftalik doğdu kuvese aldilar kilo aldi emzirmeye cgrdilar sonra vtsminleri düştü enfeksiyon oldu bi kac gun sonra gttgimmde karni sis ağızdan beslenmeyi durdurduk kakasini da yapmamaya başlamış hergun film çekildi ilaçlı ultrason da cekildi ama bsy bulamadılar kizim 34 günlük olunca doktor bzi cgrdi hirschsprung dye bi hastaliktan supheleniyorlamis bunun için de biyopsi sart denildi cocuk ictigini kusuyor tek basina kaka yapamıyor Atatürk üniversitesine sevk edildi neyseki belli olur o hastaliksa da kzim 20 gune agizdan beslenemiyor ağlıyor 2ml kdr veriyorlar damardan besleniyor serumla dayanamıyorum ruyalarima griyor uykularim haram ztn cigerim paramparça çaresizlik cok zormus megersem daha once nkdr bos şeyleri takmıyormuşum allahım acisini göstermesin bi an önce iyilesip evine gelsin istiyorum ne olur sizde dua edermisiniz cok korkuyorum tani konulmicak tani konulmadan ameliyat da istemiyorum karnini acmalarini istemiyorum küçücük daha allahım çaresizlik cok kotu :"( :'( :(((((
Rabbim bu mübarek günlerde acil şifalar versin inşallah akıttığın gözyaşlatırı mutlulukdan olsun
Aminnnn allahim
İçimnn yandığını çok iyi biliyorum seni tanımıyorum ama bugün çok dua ettim sana tez vakitte şifadına kavuştursun senin evlafını ve nice şifa bekleyen hastaları
Eflin lina kizimin ismi cnmm duana katarmmsn Allah razı olsun
Rabbim şifa versin inşallah canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzme kendini dua et Rabb'im hepimizi birşeyle sınıyor .
Başka çocuğun var mi
Lutfen postuma bol bol yorum yaparmsnz postum gozuksun belki benm gbi olan anneler var
2 bucuk yasinda bi oglum var
İnşallah müjdeli haber verirsin bize. Allah bağışlasın evladını
Amin :(((
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bu mübarek günlerin hürmetine keşke çocuklar hiç hastalanmasa Allah yardımcınız olsun
Rabbim şifa versin inşaallah cnm bu mübarek günlerin hürmetine inşallah
Rabbim şifa versin inşallah ☹️
Rabbim evlatinla imtihan etmesin seni inşallah mübarek ramazanda şafi ismiyle şifa nasip etsin size diğer tüm hastalara.hastalik çok zor bilirim hastane kapısına muhtaç etmesin Allah kimseyi.insalalh sizde kızım iyileşti diye post açarsınız bize rabbim çok büyük sabredin🤲
Ağlıyorum hergun sütümu sagarken Ağlıyorum ymk yaparken Ağlıyorum cok zor hic bsy bni motive etmiyor moral vermiyor
Aglama sütünü sagarken dua et sürekli dua et aglayarak bişey yapamazsın yer gök duayla seni çok iyi anlıyorum benim bebegimde küvezde kalmıştı yani o yokken elin kolun bomboş vardır bundada bir hayır Rabbim herşeyi en iyi bilendir o yüzden aglamayıp dua etceksin aç bebeğine kuran oku dualar et Rabbim en kısa sürede sağlığına kavuştursun inşallah
Allah yardim etsin acil sifalar versin insallah
Allah razı olsun cnm
Allahım yardım et bni bu yangından kurtar
Rabbim yardımcın olsun evladına en kısa zamanda şifa versin inşallah
Allah razı olsun:'(
Rabbim yardımcın olsun inşallah minik kuzuna acil şifalar versin inşallah
Rabbim şifa versin kalbini ferah tut iyi olacak toparlayacak inşallah
Saolun bde bu postun altina baska yorum da yazarmsnz postum yukari ciksn
Rabbim şafi ismiyle şifa versin en kısa sürede kavuşursunuz inşallah
Saolun bu postumun altina iki uc tane yorum yaparmisiniz postum yukari ciksin bnm gbi anneler vardir belki
Daha önce postunu okumuştum yine denk geldim rabbim bu mübarek günlerin hatrina bu cuma günü yüzü suyu hürmetine şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah çok üzüldüm gerçekten hep sagdigin süte ya şafi dye oku dualar oku içini ferah tut
Evt Allah buyuk ama iste anne yuregi dayanmiyor lutfen duanzda kzimi da katin ramazan geldi ramazana buruk griyorum
Bu mübarek günler hatrina dua edermsnz
Allahım bna evlat acjsi yasatma yarab
Rabb'im şifa versin insaAllah sağlıklı kucağına alırsın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kızımda 1 ay kaldı ağızdan hortumla beslendi, solunum cihazına bağlı kalmıştı bir sürede. O günler Allah korusun kızım ölecek ben de peşinden öleceğim kahirdan ya da kendimi öldüreceğim diye hep kafama geliyordu. O günler geçti kızım 15 aylık oldu gayet sağlıklı şükür ki. Benim kızım erkende doğmadı 2 gün evde kokusunu aldım sonra kuvoze girdi. Hayatımın en zor günleriydi. Hala bile aklıma geldikçe boğazım dugumleniyo. Allah'ım beni bu yangından kurtar diye dua etme. Sağlıkla kucağıma almayı nasip et de. Ne yazılmışsa o. Yiyecek ekmeği varsa Allah sana bağışlar. Kalbini ferah tut. Daha beben senden ayrılmadi seni hisseder. Ona güzel enerjiler yolla
Allah razı olsun bilemden isyan ediyoruz rabbim affetsin Allah size bgslasin cok zor onu kuveste görmek bile aci veriyor bna
Geçmiş olsun canım bağırsak dugumlenmesi olamaz mı bebekte. Kızım da erken doğdu bağırsakları sisiyordu
Antibiyotik verdiler öyle geçti. Ben araştırdım o dediğiniz hastalıkta bebek ilk kakasını yapamiyo bence o hastalık değil korkmayın
Ay inşallah bzmde gecer 18gundur antibiyotik veriliyor
Gecer canım
Araştırma hastanesine sevk oldu da 2 gune beslicez dediler acaba duzeliyormu esim gtti pazartesi de bn gtcem umarım düzelir
Araştırma hastaneleri ilgili baya güzel bakarlar canım inşallah en yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz
Dualarım sizinle Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Alalh razı olsun
1,507,770 soru
24,610,619 cevap
364,059 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın