+4 oy
1,095 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,501 puan) tarafından

Daha önce postlarjmda belirtmistim kizim erken dogdu ama gelişimi 3hfta gerideydi 34 haftalik doğdu kuvese aldilar kilo aldi emzirmeye cgrdilar sonra vtsminleri düştü enfeksiyon oldu bi kac gun sonra gttgimmde karni sis ağızdan beslenmeyi durdurduk kakasini da yapmamaya başlamış hergun film çekildi ilaçlı ultrason da cekildi ama bsy bulamadılar  kizim 34 günlük olunca doktor bzi cgrdi hirschsprung dye bi hastaliktan supheleniyorlamis bunun için de biyopsi sart denildi cocuk ictigini kusuyor tek basina kaka yapamıyor Atatürk üniversitesine sevk edildi  neyseki belli olur o hastaliksa da kzim 20 gune agizdan beslenemiyor ağlıyor 2ml kdr veriyorlar damardan besleniyor serumla dayanamıyorum ruyalarima griyor uykularim haram ztn cigerim paramparça çaresizlik cok zormus megersem daha once nkdr bos şeyleri takmıyormuşum allahım acisini göstermesin bi an önce iyilesip evine gelsin istiyorum ne olur sizde dua edermisiniz cok korkuyorum tani konulmicak tani konulmadan ameliyat da istemiyorum karnini acmalarini istemiyorum küçücük daha allahım çaresizlik cok kotu :"( :'( :(((((

25 Cevaplar

+5 oy
(367 puan) tarafından

Rabbim bu mübarek günlerde acil şifalar versin inşallah akıttığın gözyaşlatırı mutlulukdan olsun 

(1,501 puan) tarafından

Aminnnn allahim 

(367 puan) tarafından

İçimnn yandığını çok iyi biliyorum seni tanımıyorum ama bugün çok dua ettim sana  tez vakitte şifadına kavuştursun senin evlafını ve nice şifa bekleyen hastaları

(1,501 puan) tarafından

Eflin lina kizimin ismi cnmm duana katarmmsn Allah razı olsun 

-Reklam-
+1 oy
(1,751 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah üzme kendini dua et Rabb'im hepimizi birşeyle sınıyor . 

Başka çocuğun var mi

(1,501 puan) tarafından

Lutfen postuma bol bol yorum yaparmsnz postum gozuksun belki benm gbi olan anneler var

(1,501 puan) tarafından

2 bucuk yasinda bi oglum var 

(1,751 puan) tarafından

İnşallah müjdeli haber verirsin bize. Allah bağışlasın evladını 

(1,501 puan) tarafından

Amin :(((

+1 oy
(1,214 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bu mübarek günlerin hürmetine keşke çocuklar hiç hastalanmasa Allah yardımcınız olsun 

+1 oy
(3,641 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaallah cnm bu mübarek günlerin hürmetine inşallah 

+1 oy
tarafından

Rabbim şifa versin inşallah ☹️

+1 oy
tarafından

Rabbim evlatinla imtihan etmesin seni inşallah mübarek ramazanda şafi ismiyle şifa nasip etsin size diğer tüm hastalara.hastalik çok zor bilirim hastane kapısına muhtaç etmesin Allah kimseyi.insalalh sizde kızım iyileşti diye post açarsınız bize rabbim çok büyük sabredin🤲

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Ağlıyorum hergun sütümu sagarken Ağlıyorum ymk yaparken Ağlıyorum cok zor hic bsy bni motive etmiyor moral vermiyor 

(815 puan) tarafından

Aglama sütünü sagarken dua et sürekli dua et aglayarak bişey yapamazsın yer gök duayla seni çok iyi anlıyorum benim bebegimde küvezde kalmıştı yani o yokken elin kolun bomboş vardır bundada bir hayır Rabbim herşeyi en iyi bilendir o yüzden aglamayıp dua etceksin aç bebeğine kuran oku dualar et Rabbim en kısa sürede sağlığına kavuştursun inşallah 

0 oy
(2,999 puan) tarafından

Allah yardim etsin acil sifalar versin insallah 

(1,501 puan) tarafından

Allah razı olsun cnm 

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Allahım yardım et bni bu yangından kurtar 

0 oy
(3,129 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun evladına en kısa zamanda şifa versin inşallah 

(1,501 puan) tarafından

Allah razı olsun:'(

0 oy
(8,983 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah minik kuzuna acil şifalar versin inşallah

0 oy
(806 puan) tarafından

Rabbim şifa versin kalbini ferah tut iyi olacak toparlayacak inşallah 

(1,501 puan) tarafından

Saolun bde bu postun altina baska yorum da yazarmsnz postum yukari ciksn

0 oy
(815 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin en kısa sürede kavuşursunuz inşallah 

(1,501 puan) tarafından

Saolun bu postumun altina iki uc tane yorum yaparmisiniz postum yukari ciksin bnm gbi anneler vardir belki

0 oy
(8,846 puan) tarafından

Daha önce postunu okumuştum yine denk geldim rabbim bu mübarek günlerin hatrina bu cuma günü yüzü suyu hürmetine şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah çok üzüldüm gerçekten hep sagdigin süte ya şafi dye oku dualar oku içini ferah tut 

(1,501 puan) tarafından

Evt Allah buyuk ama iste anne yuregi dayanmiyor lutfen duanzda kzimi da katin ramazan geldi ramazana buruk griyorum 

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Bu mübarek günler hatrina dua edermsnz

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Allahım bna evlat acjsi yasatma yarab

0 oy
(2,583 puan) tarafından

Rabb'im şifa versin insaAllah sağlıklı kucağına alırsın 

0 oy
(3,319 puan) tarafından

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kızımda 1 ay kaldı ağızdan hortumla beslendi, solunum cihazına bağlı kalmıştı bir sürede. O günler Allah korusun kızım ölecek ben de peşinden öleceğim kahirdan ya da kendimi öldüreceğim diye hep kafama geliyordu. O günler geçti kızım 15 aylık oldu gayet sağlıklı şükür ki. Benim kızım erkende doğmadı 2 gün evde kokusunu aldım sonra kuvoze girdi. Hayatımın en zor günleriydi. Hala bile aklıma geldikçe boğazım dugumleniyo. Allah'ım beni bu yangından kurtar diye dua etme. Sağlıkla kucağıma almayı nasip et de. Ne yazılmışsa o. Yiyecek ekmeği varsa Allah sana bağışlar. Kalbini ferah tut. Daha beben senden ayrılmadi seni hisseder. Ona güzel enerjiler yolla

(1,501 puan) tarafından

Allah razı olsun bilemden isyan ediyoruz rabbim affetsin Allah size bgslasin cok zor onu kuveste görmek bile aci veriyor bna

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım bağırsak dugumlenmesi olamaz mı bebekte. Kızım da erken doğdu bağırsakları sisiyordu

tarafından

Antibiyotik verdiler öyle geçti. Ben araştırdım o dediğiniz hastalıkta bebek ilk kakasını yapamiyo bence o hastalık değil korkmayın 

(1,501 puan) tarafından

Ay inşallah bzmde gecer 18gundur antibiyotik veriliyor 

tarafından

Gecer canım 

(1,501 puan) tarafından

Araştırma hastanesine sevk oldu da 2 gune beslicez dediler acaba duzeliyormu esim gtti pazartesi de bn gtcem umarım düzelir 

tarafından

Araştırma hastaneleri ilgili baya güzel bakarlar canım inşallah en yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz 

0 oy
(47 puan) tarafından

Dualarım sizinle Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

(1,501 puan) tarafından

Alalh razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,238 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (708 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,159 göst.
3 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde SMelek (32 puan) tarafından soruldu