0 oy
81 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (536 puan) tarafından
Kizlar bursada yaşayanlar üniverseteye yönlendirdi çocuk doktorum kizimj sag kalçada cikiklik var dedi universteye gittm bugun doktor asla ne muayne ilglenmek sok oldum boşuna gittm geldk cocukla sicakta bana diyor haftaici oteki ultrason sonuclarini al getir cocukla ben nasil sehirnhastanesine gidip bidaha universteye gidiyim bebek arabasina asla yatmiyor zorluyor bana 3 bucuk aylik suan sizce yüksek ihtisas hastanesi bakarmi ortopedi 

2 Cevaplar

0 oy
(3,822 puan) tarafından
 Bakması lazım ama genelde küçük bebeklere çocuk doktoru bakıyor. 
(536 puan) tarafından
Bursa sehir hastanesi evet ztn cocuk doktoru orrtopediye yönlendirdi fakat burda bakilmiyor dedi
(3,822 puan) tarafından
Bakar o zaman.
Sonuçlar için hastaneye gitmene gerek yok e nabız dan çıkarttırabilirsin.
(536 puan) tarafından
Tamam canim sagolasn
-Reklam-
0 oy
(12,758 puan) tarafından

Onun altında çocuk hastanesi var ya orası bakmıyor mu ki

Bide araştırma hastanesi olduğu için bakabilir diye düşünüyorum ama bilgim yok tabi 
(536 puan) tarafından
Bende onu sordum işte acaba bakarmi ama ordada cocuk doktoru bakar pembe binada diye dusunuyorum bize ortopedi bölümu bakcak üniverstedkine zerre güvenmiyorum sehirdekide var baya iyelşmemiş sagda diyor ama ultrasonu ceken iylesme var ama tam degil diyor kime inancagimi sasrdm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
13 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik03 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sule123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Sukufe& (7,944 puan) tarafından soruldu

408,314 soru

12,266,343 cevap

37,479 kullanıcı

Kategoriler

...