Kızlar ben Türkiye ye ailemin yanına tatile geldim 4 ay önce . 21 aylık bir kızım var . Eve gelir gelmez ilk işim deterjanları ilaçları tehlikeli şeyleri kaldırmak oldu . Neyse çok uzatmayacağım . Annemlere gelen giden çok oluyor . 6 yaşında abimin oğlu var . Gelirlerken bu suya batırılıp üflenip su köpüğü baloncuk oyunacağı var ya ondan almış biz uyurlarken gelmiş neyse biz kalkınca kızım gördü istedi vermedim çünkü onun içeriğindeki sıvı tehlikeli neyse yiyenime de dedim kaldırdık . Meğerse bir tane daha varmış yeğenim onu yere bırakmış görmedim .abimler gitti ben de mutfağı topluyordum kızım da arkada oynuyordu kafamı bir çevirdim sen git o oyuncağın suyunu iç ağzından aldım . İlk işim 114 ü aramak oldu oyuncağın adını söyledim . Kızınızı alın en yakın acile gidin dediler . Gittim orası başka hastaneye gönderdi . Orda EKG röntgen kan idrar ne varsa baktılar hemen serum falan takıp hastane yatışını yaptılar . Allahtan bişey olması çünkü içerisinde bebekler için çok tehlikeli maddeler varmış . Bunu burda anlatıyorum şuan çünkü asla evinize bu tarz oyuncaklar almayın bulundurmayın . Şuan kızım iyi ama çok korktu hastane ekg falan Allah bir daha yaşatmasın