0 oy
512 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Emzirirken forx5 kullandınz mı acaba sütü azaltır mı. Zaten sütüm var yok arası bişey çok az. Oda gitmesin. emzirirken kullanıp tecrübeli olanınız var mı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnce satıcıya sor ben emzirirken kullanılmıyor diye biliyorm
tarafından
3 aydan sonra kullanılır dedi ama emin olamadım satmak için mi dedi yoksa bilemeyiz ki. En azından burda tecrübeli kişiler olur belki ondan sormak istedm
tarafından
Anlafm kuzum ben kullanıyorm ama ne hamileyim nede kızımı emziriyorm şimdi pakete baktm senin için bişeyde yazmıyo
tarafından
Sağol cnm bnm bakıp yazman bile herseye değer. İşe yaradı mı sizde bari güzel kilo verdiriyor mu ve herhangi bi yan etki yaptı mı
tarafından
Ben dahq öncede bu khveyle 15 kg verdim canm işe yarıyo bol su tükettiriyo iştah kesiyo . Ben yan etkisiyle karşılaşmadm ilk günler başım ağrıyodu oda kahveyle alakalı değilmiş diyetimle alakalıymış:)
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım satıcıyi bilemm ama ben emzirmiyordum  kullanmama rağmen sana önermiyorum hatta kimseye önermiyorum bu kahveyi 
(7,369 puan) tarafından
Canım ilk ay fazla sıkıntı olmuyor ama dikkat edin ben uyariyimda isterseniz tekrar kullanırsınız
tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun insanlık edip uyardn sonuçta. İlk ay fazla bişey olmuyorsa ve tek kutu da giderse 5 kilo alayım hemen . Sence gider mi tek kutu da ona göre siparişi vereym hemen yada almıym
(7,369 puan) tarafından
Canım ilk kutuda gider 5 kilo zaten kullanmaya başlayınca iştahını kesecek ben 5 günde vermiştim 5 kilo başta etki ediyor ama sonrası için kullanma
tarafından
Bu tür ürünlerin böbrek lere ciddi zarar verdiğini duymuştum bende. İpek geçmiş olsun canım.
Prenses e kardeş haberi alırız kısa zamanda inşallah ☺️
(7,369 puan) tarafından
Saolsin canım inşallah nasip yarın cikartacaklar spirali

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 342 göst.
0 oy
6 cevap 300 göst.
0 oy
6 cevap 681 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy