+1 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Eşimle büyük tartışma yaşadık annemgili arayıp alın kızınızı elimden kaza çıkıcak dedi işteydi o an.annemgil geldi gitmedim bende. Sonra işten geldi yğne kavga ettik. Geldim annemgile bir haftadır burdayım 1.5 yaşında oğlum var herg0n oğlunu soruyor resüm istiyor daha öncede tartışıp ailenin yanında 3 hafta kaldım hiç oğlunu sorma meraklısı değildi. Bende bi kaç sormasına yanut verdim dün yine sordu cevap yazmadım hakakret ederek sormuş ben yine yazmadım aradı açmadım tekrar yazmış bende rahatsız etme beni dedim ve hakaret ağır küfürler etmeye başladı. Sonra engelledi. Bugünde kaldırmış engeli. Ben adam olsun tek evde burnu sürtsün istiyorum artık bunun o ne peşinde. Ailemşn yanında da huzur yok

3 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Belki dava açacaksa ondan yapiyordur iyi babayım ayaklarına. Ama eşler arasında ne olursa olsun çocuk farklı konu. Ben cevap verirdim sadece çocuk için. 
(56 puan) tarafından
Bana hergğn çocuk sormaz normalde amacı ne bilmiyorum ben ona iki defa attım çocuğun resmini zaten. Bana at ağızlı yok kafamı attırma falan diyor böyle diyen bi adama ne diyimki ben
-Reklam-
0 oy
(17,060 puan) tarafından
Esini en iyi sen tanırsın pişman olup olmadığını anlarsın ona göre hareket edersin canm aileni araması çok büyük bisey 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bu kadar şeye hala burnu sürtsün diyorsanız... Ne bileyim ya bana çok tuhaf geliyor. 
(56 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz da ailemde babam sorunlu öyle konuşulgu gibi olmuyor herşey. Babam içen birisi içinde huzursuzluk çıkaran birisi
(5,471 puan) tarafından
Bebeğiniz büyümüş anneniz bakmaz mı siz çalışsanız?
(56 puan) tarafından
Annem şu aralar iyi değil kendine güvenemşyor tansiyon ve kolesterol var o yüzden biraz daha büyümesi lazım
(5,471 puan) tarafından
Yani tansiyondan kolesterol den ne olacak. İlaç kullanıyorsa, diyet yapıyorsa hiçbirşey olmaz. Bi zahmet kızı ve torunu için dikkat ediversin. Şimdi önceki postunu da okudum. Yani hakareti de geçtim darp da varmış. Daha mı iyi öyle. Böyle bir evliliği sürmeye çalışarak çocuğunuza kötülük ediyorsunuz inanın bana
(56 puan) tarafından
Annem yere yığılıp kalıyor canım öyle kolay değil babam var zaten sorunlu. evet darpta oldu üzerine gidince oluyor annemgilde huzurum çok yok çocugum az büyüsün çalışmak istiyorum zaten. Ama eşimi hee defasında affettim burnu iyice bi sürtsün istiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 433 göst.
19 Haziran 2024 Aile kategorisinde Gleren (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
8 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 158 göst.
19 Ocak 2023 Aile kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu

405,848 soru

12,163,463 cevap

36,613 kullanıcı

...