0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

4 senedir evliyim teyzem sözde çok yardımcı oldu eşim benden 18 yaş büyük bir kızımız var çok şükür huzurluyum durumumuz da fena değil 

Teyzem aracı oldu diye eşimde bende çok değer verdik hep saygıda kusur etmedik ama o tam bir yılan beni hep kızları ile kıyasladı yetişemedigı yerde kötüledi kaç kere kulağıma geldi ama saygımı bozmadım mesafemi koydum onlar nasılsa bende öyle olmak istedim ama yapamadım gene sordum gidip geldim hiç bir zaman hatanın kendinde olduğunu anlamadı asla yaptığım bir başarıyı tebrik etmedi ayağım takilsada düşsem diye bekledi çünkü kızlarının sorunları vardı onlardan güzel yaşantım olunca kötü oldum bana ...sen bizi çekemiyosun diyince şok oldum neyiniz fazla yada neyim eksik dedim 
Hanginize ne yaptım dedim dedikoducu oldum çekemez oldum 
Bana ne derdin vardı o kadar yaşlı adam aldın parası için mi berabersin dedi ki ...kocam zengin değil bende çalışıyorum sözde kocamı çok severdi bekarkenden tanıyor çevre olarak aile dostu kim görürse ne kadar efendi iyi biri der 
Neden insanlar bu kadar kötü iyi olduğumuz için mi. 

6 Cevaplar

0 oy
(14,136 puan) tarafından
Ne cektirdiler sana ya
tarafından
Ortada birşey olsa neyse diycem kurup kurup bana laf atıyorlar.
(14,136 puan) tarafından
Takma.sen de herkesten cek kendini ay bas agrisi bosverrr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende anlamıyorum birsey etsen tmm ama birsey etmiyor insan düşman kesiliyorlar 
tarafından
Demek isteğimi çok iyi anladınız evet birşey de yapmadık fazla iyi olmaktan başka.
tarafından
O yüzden geri dur merhaba merhaba bu kadar bak nasıl hersey düzene giriyor kafan sakın oluyor
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Sen bensin sahki bu yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım.
0 oy
tarafından
Postlarina baktim cogu akraba ve aile sorunlarinla ilgili bence anlattigin kadar mutlu degilsin esinle akrabalarina da gereginden fazla kafa yoruyorsun yani kim ne derse desin seni bu kadar uzuyorlarsa konusmazsin mesafe koyarsin biter bu kadar kafaya takmak seni hasta eder
tarafından
Haklısınız ama mesele şu ki ben mesafeliyim ama illaki laflar oluyor eşim bana gereğinden iyi ha tabiki meseleler oluyor ve ben fazla kafaya takıyorum
0 oy
(34 puan) tarafından
Yahu bu işin yaşla ne alakası var. :D tavsiyem uzak durun
0 oy
tarafından
Kendi çocukları mutlu değil,sen mutlusun diye kiskanmis demekki
tarafından
Ama ona göre onlar çok iyi ben çekemiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 311 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 282 göst.
0 oy
8 cevap 174 göst.
18 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Salamlar (23 puan) tarafından soruldu

411,216 soru

12,377,856 cevap

42,972 kullanıcı

Kategoriler

...