Bende severim ama kızımdan pek yapamıyorum geçenlerde yaptım herkes çok şaşırdı Görsel ekliyorum
Cilt makyaji yapamiyorum alerjim var cildim hassas. Rimel eyeliner dipliner dudak kalemi ruj kullanirim genelde sadece kardesim kuzenim vs yakinim evlenir dugunu falan olurda o zaman cilt makyaji da yapiyorum yaptiriyorum. Ama pek sevmem ya yani bir an once yuzumu yikayasim geliyo hemen kirpikleri cikarip makyaji silip yuzumu bol ılık suyla yikayinca oh be diyorumm
Hamileyim ilk çocuk şuan yapıyorum eyeliner de çekebilsem keşke, şöyle çekik yapsam derin anlamlar katsam gözlerime ne güzel olurben yaparım çocuktan sonra da çünkü vazgeçilmezim daha genciz kendimize dikkat etmeliyiz görünüş önemli özenli olmak iyidir
Valla çok yapmıyorum ya bekarken neler neler yapardım da heves mi kalmadı diyim fırsat mi yok diyim bilemedim evde hiç yapmam biri gelecekse ya da gideceksen ten rengim koyu geliyo sevmiyorum bi fondeten dudaklarım kuru diye çok hafif birenk ruj sürüyorum yeter dışarı gezmeye gitceksem rimel göz kalemi ekliyorum düğün bayram varsa Allah Allah
405,629 soru
12,153,708 cevap
36,582 kullanıcı