Merhaba kızlar. Geçen hafta kayinvalidemdeydik görümcem ve ben. Eşlerimiz denize gitti beraber biz de orda kaldık. Evini temizledik bir aradayken. Tabi ben hamileyim diye birşey yaptirmadilar. Dikilecek birkaç şey vardı onu diktim, bir de buz dolabının içini temizledim. Kayınvalidem ve görümcem d mutfak dolapları, gardroplar, yataklar yorganlar., Banyo tuvalet temizlediler detaylıca. Bu hafta için de benim ev için temizlik planı yaptık. 33 haftalık hamileyim. Kendi ailem başka şehirde. Bu yüzden sagolsunlar bugün de benim evin temizliğini yaptık, biraz geç başladık, bir tanidigimizin mevlidi vardı. Ordan sonra geldik. Be yine birşey yapmadım. Yemek yaptım tatlı yaptım. Onlar da sağ olsunlar camlari kapıları avizeleri duvarları sildiler. Bebek arabası otu koltuğu, oyuncaklar vs vardı odanın birinde. Yıkadık temizledik öncesinde (görümcem yıkadı hatta ben yorumlayım diye ) ama bebeğin dolabı falan kurulmadı diye duzenleyememistim. Dolabını da dün kurduk. İşte o eşyaları falan yerleştirdiler düzenlediler. Banyo tuvalet yıkadılar. Halıları makinaya attılar, serdik falan. Evi sıl süpür toz al. Mutfak dolaplarının içini de sileceklerdi, çok yorgunlar diye şimdi temiz yapmayalım doğuma yakın yaparız diye ikna ettim. Sadece yüzeysel kapaklarını sildiler. Perdeleri de camları açıyorum diye yikatmadim. Doğuma yakın yıkarız onları da. Konsol ve gardrop kaldı bir tek onu da ben yaparım ağır değil. Sağolsunlar çok yoruldular. İyi ki varlar sizin de gorumceniz, kayınvalideniz böyle düşünceli mi