0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba kızlar bu sabahtan beridir idrarımı yapınca hafif yanma , ağrı , rahim kısmında dolgunluk hissediyorum ... 

Bir de sürekli az az idararim geliyor neden olabilir acaba ? Önemli bir durum mu hasteneye gitmelimiyim?

4 Cevaplar

0 oy
(5,477 puan) tarafından
Enfeksiyon olabilir canim tahlil ver cikar canim 
(24 puan) tarafından
Hadi ya :(
Hafif sefaf şeklinde akıntım da var .
(5,477 puan) tarafından
Ona bakmıyor canim bende yanma koku vs yoktu bı damla için tuvalete gidiyordum enfeksiyon çıktı cuma günü ilaca gerek yok dedi sağlık ocağındaki doktor yatın konturolum var baksın tahlile gerek duyarsa ilaç verir dedi
(24 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ama idarrimi yapınca aşırı ağrım oluyor ben en iyisi yarın bir goruneyim
(5,477 puan) tarafından
Aynen canım geçmiş olsun
(24 puan) tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
İdrar yollarını üşütmüş olabilirsin canım 
(24 puan) tarafından
Yaa :( ne yapmam lazım ? Hasteneye gitmelimiyim
(2,570 puan) tarafından
Evet daha fazla üzerine geçirmeden acile görün tahlil yaparlar ilaç verirler en azından
(24 puan) tarafından
Tamamdır canm teşekkürler
0 oy
(213 puan) tarafından
Enfeksiyon canim ah ah ben ne cektimmm bol bol su ic suyunun icine seni rahatsiz etmicek miktarda sirke koy o idrarini sokturucek yaptikca yanman azalicak hissediceksin bak dene bol bol aksama kadar git gel ic sonra tuvaletini yap canim
(24 puan) tarafından
Hemen deniyorum canım sagolaisn . Aşırı derecede köty ağrım var sadece tuvallete değil otururken de ağrım devam ediyor
(213 puan) tarafından
Ah ah bilmezmiyim beni hep gece baslardi uyuyamazdim oturamazdim yanmadan agridan dk basi tuvalete gitmekten soguk suyla yikamaktan bikardim cok degisik dayanilmicak bisey yaa ben hep idarelikmen geceleri o sekil geciriyordum bir iki saate diniyordu acisi
(213 puan) tarafından
Canim bide ne yap biliyonmu varsa bebek bezi tak kendine mesela sanki cok cisin varmis gibi dk basi tuvalete gidiyosun ama bi damla geliyorya ben bez koyuyordum o sekil sirkeli suyu ictikde idrardan atiyordu yaka yaka sonra rahatliyodum bez oldugu icin hicbisey olmuyodu yani sizdirma falan sonra gecer gecmez bi dus aliyordum
(24 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,386 puan) tarafından
doktora gitmek lazım canim. geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 500 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,445 puan) tarafından soruldu

412,168 soru

12,407,884 cevap

44,688 kullanıcı