0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Pansiyonda kalicaz mecburen yemek yapmak gerekiyor siz olsanız basit kolay ne yapabilirsiniz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Melemen

Patates kızartması.

Yaprak sarması götürürüm pisirirdim.
(211 puan) tarafından
Uzak ama canım sadece 3 saat feribot yolculuğu yapicaz 1 saatte arabayla
tarafından
Kız ne olcak pişmemiş yaprağa 4 saatte.
 Buzdolabı poşetine koy gotur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Balık alın gittiğiniz yerden en güzeli 
tarafından
Aman şu sıcakta balık mi yenir kız. Midem bulanır benim
0 oy
(1,988 puan) tarafından
Karpuz peynir ekmek :)))kıymalı yumurta, patatesli yumurta gözleme,makarna çeşitleri menemen, hazır mantı, karışık kızartma,yani neler derken varipta zeytinyağli sarma sarmazsiniz ha birde dolmada kolay 
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Babamlar her sene öyle gidiyor.  Ben 3 büyük kavanoz çorba vakumluyorum. 2 3 kavanoz da menemen sosu.Onlar da bir gün peynir karpuz bir gün makarna bir gün domates salatalık ve verdiklerimden idare ediyorlar .
(2,732 puan) tarafından
Yola da ellerine poğaça börek sarma veriyorum :))
0 oy
tarafından
Makarna 

Köfte 

Patates, tavuk 

Kısır

Patates salatası 

Börek 

Tavuk sote

Menemen 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Canım bugün tavuk pilav yapabilirsin bigun balik alırsınız bigun makarna bigun dışardan yersiniz aparatif şeyler yap zaten çok sıcak 
0 oy
(10,038 puan) tarafından
Bizde yarın gidiyoruz pansiyon da kalicaz kolay basit şeyler yaparım diye düşündüm bı gün çorba Makarna bigun karpuz peynir kahvaltılık domates salatalık gibi hafif kolay yemekler yapar yeriz illaki yakınında bakkal market vardir ordan yapımı kolay hazır şeylerden alırım nerde tuttun pansiyon 
(211 puan) tarafından
Avşa adasında tuttuk.. sanırım bende nugget patates kızartması filan gecistiricem tatilde zorlamaya hiç gerek yok
0 oy
(5,814 puan) tarafından
Biz ev kilaladigimzi zanlard akahvalti evde yapardik . Aksam da disarda yerdik hergun. Oglen zaten gibir zivir meyve cay. Abircbur falan gecisitiriliyor oyle

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
8 cevap 158 göst.
7 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde bebek2020 (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
23 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Aysegul&20 (5,147 puan) tarafından soruldu

405,808 soru

12,161,710 cevap

36,606 kullanıcı

...