15 tatilde BİLSEM sınavı yapılır mı, tarihi belli mi?

0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (5,275 puan) tarafından

Hanımlar bilen var mı 15 tatilde yapılabilir mi bilsem sınavı. Öğretmen tarihi bilmiyorum dedi ben de ailemin yanına gitmek istiyorum 15 tatilde ama aklıma geldi sınav tarihi ile çakışırsa diye. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bugün bende sordum belli değil dedi tarih 

-Reklam-
0 oy
(2,893 puan) tarafından

Evet ya bende merak ediyorum umarım olmaz 

(2,893 puan) tarafından

9 aralıkta belli olacakmış galiba

(5,275 puan) tarafından

Az kaldı bekleyelim bakalım 9 aralık ı

0 oy
(102 puan) tarafından

Sizden imza aldılar mı 

Öğretmen imza atılacak dedi ama imzayı attırmadı acaba vazgeçti mi diye düşündüm 

(205 puan) tarafından

Attık biz

(2,893 puan) tarafından

Bizdende imza isteyen olmadı

(4,593 puan) tarafından

ben imza attim , ustunde kizimin genel yetenekten girecegi yaziyordu 

(205 puan) tarafından

Aynen resim ve genel yetenekten gireceğiz bizde

(102 puan) tarafından

Öğretmene sordum imza atacaktım diye sıkıntı Yok sonra atarsınız dedi bakalım artık 

0 oy
(5,132 puan) tarafından

Geçen yıl 15 tatile girdiğimizde yapıldı. Cuma okul kapandı cumartesi ya da pazar sınav vardı . Bir de grup grup alıyorlar saatleri farklı herkesin

(5,132 puan) tarafından

Çok hatırlamıyorum açıkçası o zamanı 

(5,275 puan) tarafından

Teşekkürler 

(5,132 puan) tarafından

Rica ederim 

(4,593 puan) tarafından

herkese aybi sorular mi peki ben de onu merak ediyorum

(5,275 puan) tarafından

İlk oturum da aynı sorular olur muhtemelen tablette olacak çünkü. Ama ikinci oturum bireysel değerlendirme diyor. O zaman çocuğun yeteneğine göre farklı olabilir. 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

BİLSEM sınavları 15 tatil döneminde yapılıyor mu?
MEB tarafından belirlenen BİLSEM grup tarama sınav takvimi genellikle sömestir tatilini kapsamaz. Sınavlar genellikle eğitim-öğretim dönemi içindeki hafta sonlarında yapılır, ancak resmi takvimde yapılan güncellemeleri öğrenci velilerinin meb.gov.tr üzerinden düzenli takip etmesi en sağlıklı yöntemdir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
BİLSEM grup tarama sınav tarihleri nasıl öğrenilir?
BİLSEM sınav tarihleri, sınavın uygulanacağı eğitim-öğretim yılı için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan kılavuzda ilan edilir. Veliler, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden veya okul idaresinden öğrencisinin sınav giriş yeri ve tarih bilgisini sorgulayarak öğrenebilirler.
Çocuğumun BİLSEM sınav tarihini nasıl takip edebilirim?
Çocuğunuzun BİLSEM sınav tarihini takip etmek için en güvenilir kaynak e-Okul sistemidir. Sınav giriş belgeleri okul yönetimleri tarafından öğrencilere ulaştırılmakta olup, sınavın uygulanacağı hafta sonu tarihleri netleştiğinde okulunuzun resmi duyurularını veya ilçe milli eğitim müdürlüğü web sitesini kontrol etmeniz yeterli olacaktır.
BİLSEM sınavı tarihleri okul tatilleriyle çakışırsa ne olur?
BİLSEM sınav tarihleri, öğrencilerin eğitim sürecini aksatmayacak şekilde planlanmakta olup genellikle resmi tatillerde veya sömestir dönemlerinde sınav yapılmamaktadır. Eğer sınav tarihinde bir değişiklik veya özel bir durum yaşanırsa, Bakanlık tarafından yapılan duyurular öğrencilerin mağdur olmaması adına önceden resmi kanallardan paylaşılır.
BİLSEM grup tarama sınavı hafta sonu mu yapılıyor?
BİLSEM grup tarama sınavları, öğrencilerin okul derslerini aksatmamaları adına genel uygulama olarak hafta sonu günlerinde gerçekleştirilmektedir. Sınav takvimi, öğrenci yoğunluğuna göre cumartesi veya pazar günlerine yayılacak şekilde planlanır ve sınav giriş belgelerinde her öğrenci için özel saat ve gün bilgisi yer alır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 523 göst.
+1 oy
4 cevap 791 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hirammm (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 432 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 295 göst.

Kategoriler