0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar görümcem dün dua okunmasını istedi hasta olanlar vardır okuyamaz yani sizce böyle bir şey paylaşması doğru mu ben haklıyım okumaliydiniz diyor hastaydım okuyamadım yani 

Eşime demiş ipek niye okumadi bunlar benden ne istiyorlar gerçekten yoruldum 

image

11 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay sinir oluyorum böylelerine ya. Hem ne alaka durum falan. Durumla trip atmalar laf sokmalar. Kaç yaşında gerçekten merak ediyorum. Benim de Bi eltim var instagramda bayağı takipçisi var fotoğraf atıyor altına şey yazıyor "beğenin, beğenmeyenim telefonu çöpe düşsün suya düşsün, gününüz kötü geçsin bilmem ne" ne alaka yani.

Kimse zorunda değil ayrıca belki müsait değilsin belki başka bir şey var. Allah rızası için olan şeyi böyle şeylerle dile getirmek hiç doğru ve mantıklı gelmiyor bana 
(7,375 puan) tarafından
Canım 28 yaşında ama böyle yaptıktan sonra diğer aldıklarında kabul oldu mu Allah bilir yani insanlar müsait olmayabilir
(983 puan) tarafından
Yani ya bazen benden de istiyorlar işte Bi baş yasin oku ya da şu cüzü oku diye. Tamam dua kısa süreli ama insan müsait olmayınca olmuyor işte. Mesela küçük bebeğim var uyku yok kızda resmen. Nasıl kuran okuyayım sürekli vik vik tepemde. Anlamıyorum bu insanları
(7,375 puan) tarafından
Canım insan hasta oluyor kadınsal hastalık okunmuyor yani
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ay saçma sapan çocuk gibi paylaşımlar. Hiç kimse mecbur değil yani. Kız sende yazsaydın hayırdır kime diyon diye
tarafından
Katil balım katıl. Ay millet hep ergen sjsjja
tarafından
Vallahi sorma kuzum en sevmediğim şey böyle ergen gibi atar yapmaları ☺☺☺
(7,375 puan) tarafından
Kavgalıyiz canım muhattap bile olmuyorum bide eşimi aramış laf söylemiş eşime
tarafından
Ay İpek senin yerinde olsam yazarım hayırdır ben seninle muhatap bile değilim ne diye eşime İpek neden okumuyor falan diye soruyorsun diye.
Bide onun durumlarını al sona okuma gec
(7,375 puan) tarafından
Kız bilerek takip ediyorum eşim gereken cevabı vermiş baştan beri karımla uğraşıyorsun yeter diye
0 oy
(51,593 puan) tarafından
bu şekilde gönül koymasi sacma o baski yapti diye okursun kalpten okumayinca sadece dil soylese kabul olmaz ki  

saçmalıyorlar kim hasta birine okumak istemez ki gorumcende abim gibi sarmaya yer ariyo
(7,375 puan) tarafından
Hiç sorma sarmaya yer arıyor zaten benle kuş yani konusmuyor ufacık seydede eşimi arayıp bir şeyler söylüyor benle tartıştım diye valla bıktım bunlarldan
(7,375 puan) tarafından
Bak ne yazdım kız oku
(51,593 puan) tarafından
heh teşekkür ettim canim madem kussun esinde ona gore kardesine verecek cevabını ben kadinlarin arasina girmem dese olay biter
(7,375 puan) tarafından
Gecen söyledi canım dedi ben sizin yüzünüzden eşimle kavga etmem eşim herkesten değerli ikinizin arasinda olan ikinizi ilgilendirir dedi kavga ettiğimizde ama şimdi tekrar boyle aramış güya eşim benle kavga etsin amacı bu
0 oy
(134,008 puan) tarafından
Yani dua allah rizasi icin okunur zorla okunmaz icinden gelmiyosa okudugun kabul olmaz zaten
tarafından
Senin tatil nasıl gidiyor kiz
(7,375 puan) tarafından
Yani cnm herkes müsait olmuyor esimi arayıp söylemesine ne gerek var
(7,375 puan) tarafından
Bak ne yazdım kız oku
(134,008 puan) tarafından
Super ceylosum 2. Tatile geldim
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Nerdesiniz canlar 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bunu da mi ya görecektik dua ederken video çekip mi atmak lazim tövbe tövbe içinden iyi dileklerin olmuştur zaten 
(7,375 puan) tarafından
Evet canım satasacak yer arıyor valla bu şekildede kabul olmaz bence ama hadi neyse
0 oy
(165 puan) tarafından
Öküzün altında buzağı arıyolar
(7,375 puan) tarafından
Hiç sorma tartıştık ya eşimle benide kavga ettiremedi bu yüzden yapıyor beş belli
(165 puan) tarafından
Bu insanlar niye böyle kötü yaa
(7,375 puan) tarafından
Valla canım daha sozluykrn başladı bu görümcem ortada bir şey yokken sürekli kavga çıkarıyor eşimde en sonunda dedim benim eşim herkesten değerli ne haliniz varsa görün bize karışmayın
(165 puan) tarafından
Karismiyosa sanslisin bı benzerini kaynanamla yaşadım hala devam ediyo
(7,375 puan) tarafından
Eşim son noktayı geçen koydu canım o lafı söyleyince dahada karisamiyir
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bir bakın canlar 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bi kuzende bende var ha bire onu oku bunu oku ulaa belki musait degilim belki hastayim belki yastayim **** oluyorum o huyuna ergen ergen bide laf sokuyo kizz bosverrrrrr cok merakliysa otursun kendii okusun allah rizasi icin istersin okumak kişiye kalmiş millete zorla dua mi okutacak sen hayirdir diyeydin 
(7,375 puan) tarafından
Yani cnm ben de bunu anlamadım ki
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Nerdesiniz Güzellerim 
0 oy
(4,388 puan) tarafından
Bahsettigi ayet degilse adetliyken de okunabilir. Dua icin adet bitmesi sarti yok. Gorumceninki biraz sacma olmuş. Sonucta dua olsun sure olsun ne olursa olsun insanın icinden gelmeli 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
+1 oy
10 cevap 201 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canass (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 521 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 306 göst.

410,005 soru