0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
14 aylik kızım var zor olur mu benim için ailecek gideceğiz bakacak kimse yok 

16 Cevaplar

+1 oy
(951 puan) tarafından
Kızım 2 bakiciyla (ben ve eşim) tatile gitmiş gibiydi...ultra her şey dahil otele gittik güya.. yemek yiyebilirsek sansliydik 
-Reklam-
0 oy
(625 puan) tarafından
Biz kalabalık gittik ama canım çıktı tatilden bi şey anlamadım. 12 aylıkken gittik geçen ay
0 oy
(696 puan) tarafından

Aklın varsa gitme evde otur :ermm:

(211 puan) tarafından
Bnde boğuldum evde hamileyken de deniz yüzü görmedim gidip birde tatilde yorulayım bari
0 oy
(928 puan) tarafından
Valla ben 2 senedir erteliyorum, gidip burnumdan geleceğine biraz daha beklerim adam akıllı bir tatil yaparım 
0 oy
(3,525 puan) tarafından
Biz 2 günlüğüne pamukkale ye gittik canımız cıktı uyumuyo etmiyo hep peşinde koşunca bşrde
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Geçen sene gidecektik 9 aylıktı cesaret edemedim bu sene 22 aylık gittik kız kardeşimi de aldım yanıma ama o kadar keyifli vakit geçirdi ki beni teyzesi i babasini hiç yormadi zaten suda yoruluyorlar uykuları falan problem olmuyor ek gıdaya da geçmiş hiç problem olmaz bence 
0 oy
(5,837 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

13 aylikken gittik gecen ay . Cikta zor olmadi aslinda memede uyur oglum.  Sabah  kalkinca onu yedirdim icirdim odada biz oyle kahvaltiya indik . 10  gibi hazuza  geciyorduk 11 bucuk uyku saati ama. Havuzda falan oyalaninca 12 buluo.  Zaten en sicak zamanda nirmalde de. Girmem havuza denize odakiza gderiz biz. Odaya gecioduk dus al et sonra uyut. Uyanincada yedir icir zaten 3 bucuk oluo tam oglen sicagi gecince yine havuza yada denize  orda oyalan et ikinci iyku zamani ikinci uykuyu uyumaya. Cikioduk 6 bucuk gibi o uyutken bende  aksam yemege hazirlik.  Sonra uyaninca hemen cicugu yedirip sonra biz iniodik yemege.  Sonrada hiraz gez toz zaten ccgun uyku saati geliyor odamiza geciyoruz. Ben evde yemek yaotim kavanoza kaynar koyup ters kapadim kavanozu. Konserve gbi tarhana yayla cirba. İzmir kifte sulu kifte falan muz avalado falan goturdum yogurt oekmez mekmez elektrikli ocak falan.  Yeme icmeyi aradan cikariodum ki ben rahat kalayim:)

image

image

image

(5,837 puan) tarafından
Gecen sene de 2 bucuk aylikti gttgimizde. Ozaman daha kolaydi. Memede uyuyordu. Ozaman havuzun kenarinda da uyuttum pusetinde. Bbasi yanindayken ben girdim havuza babasi hietrken ben. Deniz kenari cok ruzgarliydi denize inmedik 2 bucuk aylikekn. Zaten gunun cogunu uyuyor dort bes. Kere uyku yapio falan diye ve ek gida yok diye daha kolaydi
(211 puan) tarafından
Evet ek gida alması işi kolaylastirmis bnm kızımda çok büyük derdi yok oyun istiyor sadece geceleride kesintisiz uyuyor emmek için uyanıyor geri uyuyor sonra bakicaz bakalım
0 oy
(1,627 puan) tarafından

Bebekle tatile gitmek, tatil değildir, başka bir şehirde çocuk bakmaktir:woot:

0 oy
(1,998 puan) tarafından
Kızım 13 aylık biz bu yaz erteledik canım günü birlik gittik geldik denize 
0 oy
tarafından
Niye zor olsun bacım geçen sene kızım 2 yaşındayken gitti oda çok eğlendi hala havuza tekrar gitsek diye ağlıyor aklına geldikçe sen düşün uykusu nasıl gece uyursa hiç zor olmaz benimki gece uyuyodu gündüz de uyutuyodum gezince yoruluyodu sonra havuzlu villada kaldık onu eve uyutuyodum biz eşimle çocuk uyanana kadar havuzda egleniyorduk çocuk uyanınca da onunla havuzda oynuyorduk 2 çocukla bile giderim seneye bidaha çocuğumuz olacak yani Ağustos sonu dogum seneye 1 yaşında olacak ikisinide alıp giderim nasip olursa 
0 oy
(11,699 puan) tarafından
Bende geçen sene gittim otele bu sene nasip olmadı .geçen sene de oğlum aynı 14 yada 15 aylıktı.o haşin uyumayan bebek o kadar uyumluydu ki.sadece bana zor olan sürekli kıyafet değiştirmek oldu 
0 oy
(298 puan) tarafından
5 aylıkken kayağa gittik 11 aylıkken denize gittik 3 yaşında heryere gideriz canım evet zor oluyor ama onsuzda olmuyor tatilsizde olmuyor:)
0 oy
(17,208 puan) tarafından
Küçükmüş daha uslu cocuksq gidin ama ben olsam ertelerdim
0 oy
(2,424 puan) tarafından
20 aylık idi ilk gittigimiz de sıkıntı olmadı. 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Biz 10 aylıkken gittik şimdi 11 aylık tekrar gideceğiz. Gayet güzel geçti. Ki kızım çok hareketlidir. Ama denizi ve gezmeyi seviyor o yüzden sorun olmadı
(5,471 puan) tarafından
Bunlar otel tatilleri bir de. Bu yaz 3 kere gittik. 4.ye bu perşembe gideceğiz hatta. :))
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Biz kamp kurduk o yaşta bebekle çokta güzeldi ama kamp alanında kamp kurduk sabah kalkinca toprakla oynuyordu evdekinden daha güzel uyudu benim için çok dinlendirici oldu ama otelde durmaz bebek oda daracık çocuk sıkılır hele o zaman ayaklandigi zaman 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
11 cevap 203 göst.
27 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde eylul123 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 368 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BirAnne20 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu

406,363 soru

12,184,807 cevap

36,688 kullanıcı

...