Bebeğim.4 aylık ayakta sallamayla anca uyuyor alıştı maalesef gazlı bebek mecbur alıştırdık sallamak ıyi değil biliyorum deminde bi yazı okudum vicdanım hiç rahat deil beynine zarar vermek gibi :((( aglayasim geliyor zarar verirsem cocuguma başka nasıl uyucak bu çocuk annemdeyim ne beşik var ne salıncak evde kaldı hepsi 15 saatlik mesafe çok sıkıldı içim
Bişey olmazzzz korkma. Neler neler yazar.benim oğlumda yeni 6 ayini bitirdi ilk aydan itibaren sallıyorum. Doktor uyutta nasıl uyursa uyusun diyodu. Hiç uyumuyor dediğimde .....
İnanma doktora sor. Rahatlarsin.
Bu kadar dert etme cnm bnimkide oyle gazi coktu alisti oyle ama dusun annemler bizi oyle buyutmus bi skntimiz yok cok sukur
Dert ettiğin şeye bak ya uzman Dr lar nediyor biliyor musun bebeğiniz uyurken sağlarsanız çok zeki olur mus özellikle ayakta
canm güldüm valla annelik cok degisik yavas salla ama ben 4 senedr sallyrm 3 aydr kendi uyuyo daha:)
Bizde yeğenimi sallıyoz bazen uyumuyo şiddetini artırıyıruz bile maşallah bi sıkıntı yok. Kndi kndini korkutma
Instagramda baldan anne diye bir sayfa var. Uyku eğitimi veriyor. Bir göz at istersen
Bişey olmaz korkma hepimiz öyle büyüdük canım
O hasar kafasını vücudundan bagimsz salladiginda oluyo sanirim hani baya siddetli sallaniyo da kafasi saga sola hirpalaniyo ya öyle boyun kaslarina zarar veriyo oyle sallamak beyin kanamasi bile yapiyo hafif sallarsan boynuna basina dikkat edersen bisey olmaz inşallah
Canım bıseyı ogrenıyosunuz da yarım öğrenıyosunuz.bebegı eger sıddetlı sallarsan bebekte hasar olabılır.Normal ritimde sallanan çocuga Allahın izniyle hiç bişey olmaz.rahat tutun kendinizi.
410,668 soru
12,355,405 cevap
40,898 kullanıcı