0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,261 puan) tarafından

ya ben eşimin ailesini çok seviyorum ya annesi olsun kardesleri olsun hepsi  bana çok iyiler bende onlara ben normalde sessiz sakin bi insanim hep dua ederdim eşimin ailesi iyi olsun diye çünkü dövüş kavga ile falan işim olmaz Allahım da dualarım kabul etti kaynanam annem gibi gormucelerim de kardeşim gibi oldular başta yabancı olduğum için belki sevmezler diye düşünmüştüm ama bana ikinci aile gibi oldular sağ olsunlar ❤️❤️

şimdi bize ne ne alaka falan dersiniz ama sürekli kaynana gorumce postlara denk geliyorum da biraz pozitif enerji vereyim dedim :D 

6 Cevaplar

0 oy
(1,625 puan) tarafından
Agzinizin tadı bozulmasın inşaallah böyle devam edersiniz
(2,261 puan) tarafından
amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,027 puan) tarafından
MasAllah cnm aranan kam gibi oldu iki gunluk dunyada paylasilmayacak.ne var halbu ki ama idyr nefis cikarlsr koymuyo malessf 
(2,261 puan) tarafından
aynen canım ya insanın içini temiz olacak her detayını kafasını takıp herşeyi büyütmeyecek işte boyle geçinip gidecek ama öyle olmuyor maalesef
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Hiç pozitif olmadı bıze nıye bundan yok. Şaka bi yana allah agzınızın tadını bozmasın. Ben de tek kaynana var vı eltı var uzakta zaten kaynana da var yok bir. Olmasa da olur us. Annem benden önxe 3 kız verdı bu sefer öksuze vercem dedi. Ben de yok ailesı olsun da iyi olsun dedim.ortaya karışık bişi çıktı. 
(2,261 puan) tarafından
amaan canım mesafe de iyidir bazen sıkıntı falan yaratmasinlar da
0 oy
(669 puan) tarafından
Allah bozmasın ne güzel . Kayinvalidemle aramda her zaman mesafe var ama görümcem bebeğim gibi çok severim ❤️❤️
(2,261 puan) tarafından
samimi olup sıkıntı yaratacaksa mesafeli olmak da iyi :)) yeterki huzur olsun
0 oy
tarafından

Bizimkilerde iyidir fena değiller bazı şeylerin görmemezlikten geliyorum kaynanama bazen de ben senin kaynananim sanki diyorum çok geziyorsun çok harciyorsun öyle yapma diye takılıyorum :D 

(2,261 puan) tarafından
maşallah canim Allah bozmasın
0 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbım daim etsin inşallah ne güzel böyle bir post görmek ☺
(2,261 puan) tarafından
valla bende böyle postlara denk geldiğimde bi seviniyorum bu sefer benden olsun dedim:D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 741 göst.
0 oy
3 cevap 382 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
11 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sirin__ (232 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...