Kızlar eşim asgari ücretten yüksek alıyor 6000 kira veriyoruz 1000 kredimiz var faturalar falan yetiyoruz çok şükür. Ama eşimin aldığı parayla normalde kenera birşeyler atabilirsin. Ama eşimin eli aşırı açık birde hiç hesabını bilmiyor mesela haftalık alıyor eşim cumartesi alıyor o gün pazar yapıyoruz. Ama mesela her hafta sadece cumartesi akşam yemeğine ve pazar kahvaltısına çok aşırı harcıyor. Yani şey diyor yemekten kısılmaz. Tamam canım birşey ister alırsın ama sakın yanlış anlamayım hava atmak için falan değil iyice anlayın diye anlatıyorum her cumartesi gidiyor pirzola biftek dolu dolu alıyor. Pazar günü zorla dışarı çıkartırıyor. Çıkmayalim etmeyelim desem de dinlemiyor 2 günde paranın %80 bitiyoru bir daha 1 hafta sıkışıyoruz. Cebinde ki paranın hesabını bilmiyor yani. Ben şimdi eşimden gizli bir kredi kartı alsam ordan bir çeyrek alsam onu taksit taksit ödesem öderim çünkü dediğim gibi cebinde ki parayı bilmiyor. Biriktir al demeyin çünkü 2 günde parayı bitirdiği için bu sefer ben kendi paramı çıkarıyorum evde çocuk var birsey oluyo paramiz olmuyo mecbur kaliyorum ama öyle altını bozamam