Kızlar bayramdan beri memlekete geldim iki kızımla birlikte eşim anneme bıraktı 1 aydır buradayım, aynı şehirde kaynanam da var 1 ay içinde sadece 3 gün gittim oraya 4 gün sonra eşim bizi almaya gelecek bugün dedim ki o tarafa geçeyim onlarda da kalayım 4 gün bari torunlarını görsünler ama annem oraya geçeceğim zaman iş çıkarıyor pasta yaptırıyor uzatıyo uzatıyo kahve çay içiyoz diyorım ki 5 gibi çıkıcam ona göre hazırlandım diyoki daha yemek yeseydik biraz daha dur, geçen seferde geçeçeğim zaman 4-5 gibi gelecem dedi 4 de yemek yapmaya başladı yemek yiyelim yani hiç istemiyor girmemi tamam yılda bir geliyorum burda da rahatım ama saygı göstermiyor kendi dediği olacak akşam yemeğini bugün orda yeriz bekliyorlar diyorum 5 çıkacaktım saat 5 buçuk arabaya çantamı götürüyorum daha dolma yicektik diyo hır gür çıktık evden biraz sesli konuştum artık sanki onlar için tartışıyoruz gibi ama değil hep böyle yapıyo ya ayıp 1 aydır oradayız sağolsunlar ama torunları özledik biraz da buraya gelir misin diye soruyo kadın neyse canım çok sıkıldı bir an