0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (5,580 puan) tarafından

Resimde ki yatak bariyerinden kullanan var mi ? 

Bebegim 21 aylik park yataktan cikiyo. Bu sekil bi bariyer buldum ama park yataga takilir mi ,bebegimin cikmasini engeller mi ? Fikir verirseniz sevinirim.

image

5 Cevaplar

0 oy
(6,909 puan) tarafından
Resim yok canım 
(6,909 puan) tarafından
Bence çıkar canım 2 yaşına yakın canım çıksın düsmedikten sonra benim kızımda çıkıyo beşikten
(5,580 puan) tarafından
Cikar mi ya :(
Ciksin cikmasina da arada lavoboya gidince falan koyuyodum. Acil durumlarda. Yoksa saniyede hemen tehlikeli bisey yapiyo
(6,909 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım bizimde öyle kızım 25 aylık herşeyi saklar korur olduk ama benim kızıma bu tarz şeyler fayda etmiyor
(5,580 puan) tarafından
Muhtemel benimkine de etmez :(
(6,909 puan) tarafından
Boşver o zaman canım idare etmeye bak
-Reklam-
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Park yatağa takılmaz ki canım. Alt kademeye yatirsan canım. Park yatağın nasıl bilmiyorum ama hani ayaklaninca bebekler üst tarafını kaldırıp alt yatağında yatırıyoruz ya öyle değil mi seninki. Ben ebebekten bariyer almıştım bazaya takmıştım çok kullanışlı bise 
(5,580 puan) tarafından
Canim 8 ayliktan beri en alt kademede yatiyo zaten. Ayagini koyup bi sekilde ustten cikiyo :(
O bariyerleri de gordum ama onlar hic olmaz baza icin onlar
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Park yatağa bunlar olmaz cnm 
(5,580 puan) tarafından
Olmaz mi ya , peki olan bisey yok mu :(
(5,233 puan) tarafından
Park besige çare yok ancak bunun mandal gibi olanı olcakta üstten takacan bu yatağın altına geçiyor hiç ise yaramaz bu şuan benim kızlar montessori yatakları var ona koydum bu bariyerlwrden yerden olduğu icin oluyor ama park besik degisik ona olmaz
(5,580 puan) tarafından
Canim bu ustten takiliyo. Altta gecmeli degil. Vida ile sıkıstiriliyo. Alta gecmeli olanlar olmaz zaten. Zaten 3-5 aya bende montessori alacagim onda da kullanirim diye dusundum.
(5,233 puan) tarafından
Aa farketmedim ozaman olur yani tutma  yerinden girdikten sonra bisey olmaz
(5,580 puan) tarafından
Evet canim tutma yeri var . Mandal gibi ayni dedigin gibi. Umarim olur son care alip deneyecegim.
(5,233 puan) tarafından
Yatağın kulplarina girer insallah
(5,580 puan) tarafından
İnsallah canim.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Böyle tahta değil bizimki ama.biz kullanıyoruz cicuklar için kızım düşmesin diye çok şükür dusmuyorda  bizim kullandığımız baza için park yatak için bulman çok zor canım inşallah bulursun 
(5,580 puan) tarafından
Nasil canim sizin ki. Park besikte mi kullaniyosunuz.
(7,375 puan) tarafından
Yok canım baza da kullanıyoruz biz park beşikler için bulman çok zor
(5,580 puan) tarafından
Sagol canim evet. Bi bu var deneyecegim artik olursa.
0 oy
(14,470 puan) tarafından

Bunlar alçak.. kıza da oğlana da kullanıyorum bu yükseklerden 

image

(5,580 puan) tarafından
Evet canim bunlar daha kullanisli. Ama park besige olmaz. Bunlar alttan takmali. Digeri mandal gibi gecirmeli belki olur gibi dusundum.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
23 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde _Ada_ (4,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (4,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu

409,991 soru

12,326,960 cevap

39,117 kullanıcı