0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (2,526 puan) tarafından
Çocukları babasına yatıya yollamak .bugün gittiler nasıl dayanacagim bilmiyorum aklıma sürekli kötü düşünceler geliyor 

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Senin anne yüreğin varsa onunda baba yüreği var gerçekten insanlıktan nasibini almamış biri değilse en az senin kadar iyi bakar merak etme içini ferah tut 
tarafından
MİNNOŞUM nasılsın ne yapıyorsun
(8,298 puan) tarafından
İyiyim hafsam sen napiyosun nasılsin iyisin inşallah ❤️❤️☺️
tarafından
İyi çok şükür her şey yolunda şimdilik
(8,298 puan) tarafından
İyi sevindim kuzum ❤️ Allah mutluluğunuzu daim etsin ☺️
tarafından
Çok sağol canım benim Allah razı olsun inşallah  
-Reklam-
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Biraz babalık duygsuu var ise güzel bakar korkutma kendini 
(2,526 puan) tarafından
Ya çok korkuyorum kızlarım yetişkin aklıma bir sürü kötü düşünce geliyor
(1,793 puan) tarafından
Haklısın normalde babalığı nasıl bı insandı
(2,526 puan) tarafından
Çok sorumsuz biri ama hiç azarlamax çocukları oynardi küçükken sekiz sene geçti daha bu ikinci görüşü
(1,793 puan) tarafından
Hm ozmn sen yinede temkinli ol kızların geldiğinde hareketlerine dikkat et bı sıkıntı görürsen sor
(2,526 puan) tarafından
İnşallah birşey olmazlar
0 oy
tarafından

Alışırsın zamanla bende ayrlk gecirdm ilk gittiklerinde emziklerine sarilip aglaya aglaya uyumustm zamanla alismistim sonucta babasi gorecek bende dinlenirim diyordum son zamanlar. Sonra babaları ile barıştım bu çilem bitti Allaha şükürler olsun :blush:

tarafından
Valla benim bildiğim o kadar kolay değil dini açıdan diyorum kadının başka biriyle nikahlanması lazım
(4,223 puan) tarafından
Ben de oyle biliyorum nikah tazelemek baska bi sey degil mi ya da oyle bisey varmi bayatliyo mu ne oluyo :) hani sey oluyo ya adam bi kere ya da iki kere bosol diyo sonra kaliyo ya bi sinirle mesela onda olabilir sarsilmistir belki diye tazelemek oyle mi oluyo.
tarafından
İnan hiç bilmiyorum tek bildiğim boşanma olduktan sonra kadının başka bir erkekle nikah kıyması birlikte olması ve o erkeğin kendi rızası ile karıyı boşanması gerek sonra tekrar nikah kıyılır
(4,223 puan) tarafından
Ben de bilmiyorum valla :) senin dedigin gibi biliyorum ben de.
tarafından
:-):-):-):-):-)
0 oy
tarafından
Bende ayrıldığımda böyle hissetmiştim 2 yaşından beri temmuz aylarında 1 ay gidiyordu şimdi 9 yaşında artık büyüdü o kadar kalmıyor zamanla düzeliyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 451 göst.
28 Aralık 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
29 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 805 göst.
24 Haziran 2020 Aile kategorisinde Sadebade (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 686 göst.