0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Esimin öyle kötü huyları yok siddet aldatma vs. Işinde gücünde her istediğimizi alır yapar eder ama çok ilgisiz surekli telefonda biseyler izler sonra en ufak biseye küser ben konuşmasam haftalarca aylarca konuşmayız aile binasında oturuyoruz ailesiyle konuşmuyorum çevremdekiler hep yaşlı insanlar kafa dengi yok 1 kızım var onunla akşam ediyorum arada dışarı çıkıyoruz park vs. Ama akşama kadsr çok sıkılıyoruz burda gurbetlik zormus gerçekten yalnız hissediyorum çok sıkılıyorum kısaca mutsuzum surekli halsiz yorgun hissediyorum var mi boyle olan?

4 Cevaplar

0 oy
(134 puan) tarafından
Vitamın ve hormom tahlılı verın mutsuzlugunuzun sebebı onlarda olabilir. Eşiniz size küsüyor nazlı bırı galıba. 
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Kendini mutlu edecek aeyler yap film izle kitap oku ne bilim neyle mutlu oluyosan sende kocani umursamamis gibi davran snra pesinden kosar emin ol
0 oy
tarafından
Allah'a yönelsen??
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Yani ilgi isteyen biri için ilgisiz bir es ciddi nüfuzluk sebebi olabilir ama duzeltilemeyecek bir sey değil Bence. Konuşmak lazım anlaşmak lazım ortak bir yol çözmek lazım böyle durumlarda. Konuşmadan anlaşmadan anlamıyor düzelmiyorsa da sakin bir eşim var bir eziyeti yok stabil rutin bir hayatım var diye insan kabullenmeli ve keyif alabileceği şeylerle hayatini doldurmalı. Bu süreçte kızınıza baglanabilirsiniz bir arkadaş edinip sürekli görüşebilirsiniz dini anlamda geliştirebilirsiniz kendinizi dizi film izlersiniz kitap okursunuz falan bir sürü etkinlik uydurulabilir. Insan kendi hayatına kendi katar değer

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 721 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bal oglum (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 313 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,110 cevap

43,181 kullanıcı

Kategoriler

...