0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım ne meraklı insanlr var siz bunlara sinir oluyor muydunuz veya ne tepki verirsiniz 

15 Cevaplar

0 oy
(2,832 puan) tarafından
Evet çok duyunca bir yerden sonra insan irite oluyor. 2900 doğdu bebeğim sağlıklı çok şükür önemli olan da o ama herkeste bi kilolu bebek sevdası olduğu için bayağı tribe girmiştim.
(997 puan) tarafından
Hiç tribe giremem hep dua ettim kilolu bebeğim olmasın diye fazla dua etmişim 2460 doğdu :D şimdi mememi emmiyor ağzına büyük geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kilosunu kismeye söylemedim takı iki yaşına gelene kadar iki dedim aaa zayıf mis en iyi cevap buydu 
0 oy
(1,280 puan) tarafından
80 kiloyum canım erken doğum yaptm gebelik zehirlenmesinden 2100 doğdu bebeğim senden bu küçük bebe nasıl cikti dedi kayın babam ve eşimin halası 
(18,077 puan) tarafından
Siz doğurup belki büyük çıkar deseydin
(11,421 puan) tarafından
E yuh yani hala neyse de kayınbaba ya noluyor ayıp dediği kelime s*****
0 oy
(165 puan) tarafından
Gereksiz eleştiri insanı bunaltıyor
0 oy
tarafından
Ne sütünden bahset nede bebeğin kilosundan bilgi verme sorduklarında
0 oy
(5,370 puan) tarafından
15 aylik 11 kg 82 cm boyu hala bu cocuk cok zayif diyorlar mama ver diyen de var yani o laflar bitmiyor
0 oy
(5,229 puan) tarafından
Bunlar yüzünden  sutum kesildi 
0 oy
(8,698 puan) tarafından
Duymamazlıktak gelıyom çekilmiyo oğlum kilo almıyo zayıf diyolar 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Hiç duymuyomus gibi yapıyorum. Cevap bile vermiyorum
0 oy
(78 puan) tarafından
Bizim millet rakamları çok sever. Bebek dunyaya geldiği gibi sorarlar da sorarlar. Ben de uzun boylu yapiliyim mecburi sezeryan olunca nasıl bu boy posla doğuramadn diyen çok oldu . Hele kuzenim bana dedi şimdikiler hemen kolaya kaçıp sezeryan oluyor. Ki ben baya bekledim çok sancı çektim artk hiç açılma olmayınca bebeğin suyu da azaldığı için mecburi olmuştum.öyle canımı acıttı ki o sözleri . Dedim umarım sen de sezeryan olursun da görürsün kolayı zoru. 3 normal doğumdan sonra 4. De erken doğum oldu sezeryana alındı.sonra beni arayıp sezryan daha zormuş dedi :) doğumun her türlüsü zor ama her şeye de burnunu sokmamak lazım 
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Gebelikte on kılo aldım bebegım biraz erken ve kucuk geldi bana sen kendine yemıssın cocuga yaramamış gıbı aptl cevaplar harcı kılo sorana gıcık olmadım 
0 oy
tarafından
55 kiloydum hamileyken 65e çıktım karnım çok büyüktü 3140 gram doğdu bebeğim o kadar büyük karından bumu çıktı bunun neresi 3 kilo dedi kaynanm ve doğum kağıtlarında falan yazıyor kilosu hemşirede söylemişti. Tutturmuş iki kilo doğdu. Bn diyorum bu kadar doğdu yoo hemşire iki kilo dedi diyo. Soranlara da çok cılız iki kilo diyor. Kendi kafasında yazıyor çiziyor işte. 10 kilomu çıkacaktı anlamadım :)
(11,421 puan) tarafından
Ay sinir bozucu zıkkımın kökü sanan kilosundan ya
tarafından
Hasetliğinden fesatlığından canım. Aynısını benim ablamda yaptı çocuğumun kilosunu düşük diyorlar hep kaynanm iki kilo ablamda iki kilo diyor . Bide karnım çok şişti bir saat olmamış daha çıkalı ameliyattan diyorki senin bu karnın ne böyle 40 gün boyunca hep taktı karnıma hep bu ne hal o göbek ne falan hemşire bile bismillah daha yeni ameliyat oldu ne bekliyorsun dedi . Of birsuru işte yazsam destan olur :)
(11,421 puan) tarafından
Bizimkiler de öyle bitmezler.bunlardan çok memlekette :D
0 oy
(5,079 puan) tarafından
Ben olmuyorum belkı dde bebeğim kilolu ve emzırdıgım içindir. Tabı ki sağlıklı olsun önce bu ama. Tombuk bebekleri cok seviyorum acıkcası. Emzirmesem ve. Laf eden. Olsa cok sınırr olurdum. 
(11,421 puan) tarafından
Benim bebeklerim hiç emmesi mesela sütüm taştığı halde her gören ayy mama mı yiyor yazık sütün yok. U vs. demesinden bıktım bebeğim hiç emmedi Şuan 5 aylığız hala süt kesilmedi utanmasam mememi açıp suratlarına süt fışkırtıcam
(5,079 puan) tarafından
Yanı bu cok sinr bozucu ne yaparsan yap süt gelmedipi de oluyor ne yaparsan yap emmedıgı de. Benm bebegım emdıgı hakde meme reddı yasadıgım dönemler oldu. Sütün yok bile olsa onlara mı kaldı. saçma insanlar
(11,421 puan) tarafından
Vallahi öyle
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Kilo soranlara normal olması gerektiği gibi de sütün içinde yeterli de hiç kendini anlatma ne yapcan elalemi moral bozmaya yer ararlar yani bazılarını kenara koyuyorum ama bizim insanımız da moral bozmakta çok iyi
0 oy
(19,648 puan) tarafından
Sinir olmuyorum. Ama rmzirmedigin zaman neden emzirmiyosun emzir falan deseler ona sinir olurdum. Bu sorularda sinir olacak bişey yok bence. Millet çocukla ilgilenmiş olmak için ne sorsun . Başka sorulacak pek bişey kalmiyo çünkü 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 159 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,563 puan) tarafından soruldu
+1 oy
84 cevap 927 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ball annesi (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
101 cevap 1,428 göst.
0 oy
81 cevap 864 göst.
5 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (722 puan) tarafından soruldu

408,942 soru

12,290,871 cevap

38,208 kullanıcı

Kategoriler

...