İyi akşamlar arkadaslar okadar uzgunumki içimi dokcegim kimsem yok Allah'tan başka.esim beni aldati üç yıl oldu bu üç yıl içinde aynı kişiyle bikac defa yine msjlari yakaladım zaten çoğu zaman eve gelmezdi iş bahanesiyle.sorup kizdigimda kavga cikartirdi.bu sonda yine gelmemeye başladı.gecen gece eve geldi o oruspu beni aradı gelip beni beceriyi sonra gelip senimi beceriyi dedi bisuru şey söyledi neye uğradığimi şaşırdım çünkü eşim kendini düzeltmiş sanıyordum suphelensemde.kavga etik bikac gün güya gönlümü almaya çalıştı ama ben o travmadan cikamadim arada kızdım niye yaptın niye bizi bu hale koydun dye sitemler ettim.cok canim yaniyordu kadınla ikisinin birbirine dokunduğu anları düşündükçe ciğerim sokuluyordu sanki.o travmayı atlatamadim sitem ettim dye gidip boşanma davası acmis ben yapmadım o yapmış sebebide ben iftira atiyormusum çok konuşuyormuşum canından bezmiş.anlamadi kavgam sitemimde kabulenemeyişim canimin çok yanmasından ondan vazgecemeyisimdendi.cok cannim yanıyor 10yillik evliyim bu üç sene önce çok seviyorduk birbirimizi onsuz nefes alamıyordum.neolcak şimdi okadar kafam alak bulaki napcam bilmiyorum