0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (70 puan) tarafından
Sözde kuzenim var yardımcı olur sandım ciddiyim desem de dalga geçiyor yok olmaz sizin işiniz falan diyor yani sormak istediğim bazı sorular var yardımcı olabilicek birileri var mı ? 

1 cevap

0 oy
(137,803 puan) tarafından
Belcikada yasiyorum ama suan turkiyedeyim problemin nedir noldu 
Estafurullah ne kusuru davetle gidi0 kacak kalsa kelle koltukda yasar bi trafik cevirmesimde kimlik kontrolumde falan polis gordu an islemleri yapar ilk ucakla yollar turkiyeye dahada ne vize verirler ne ab ulmesine girisi e izin vrrirler
(1,744 puan) tarafından
Ne ara geldin Türkiye ye Sevda . Ben de 16 Ağustos da Almanya ya dönüyorum. Bu arada post sahibi arkadaş eşinin sizi de götürebilmesi için oturum falan halletmesi lazım uzun sürer ama olur olmaz değil . Burda iltica eden birini tanıyorum ona devlet 1000 Euro kira parası veriyor . Sağlık harcamaları ücretsiz yine ekstra gıda yol falan masraflarını da karşılıyor 1 yılda oturumu aldı şimdi iş için uğraşıyor o konuda da bi kurum var o yardımcı olacak devlet aynı zamanda dil kursuna da gönderiyor . 4 aya ailesini de getirmiş olur
Baci ben geleli 1 ay olcak ama post sahibi iltica etmek istemiyo iltica bambaska bi durum post sahibi bi kac sene calisip bi ev yapjp turkiyeye donmek istiyo bu durumda sadece es gider calisir ama hani coclugu cocugu goturmesi epey zaman alir ve bas agritir yaa kolay degil kagit kurek isleri
(1,744 puan) tarafından
Sevindim kuzum dönüş ne zaman arabayla mı geldin? Biliyorum canım post sahibini ama o konuda bilgim olmadığı için iltica durumunda yapılan yardım miktarlarını söyleyim dedim aynen hele ki Almanya’da kâğıt kürek işleri baya uzun sürer ama olur bi şekilde ilk gidince entegrasyon kursuna gider sertifika falan alır sınavı geçip bu şekilde daha kolay hallederler herşeyi dil kurslarının ücreti de az . Dil öğrenirse her yerde çalışır
Donus yaklasti evet arabayla geldik
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 412 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aayfer (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.